A TikTok új funkciójával látható, hogy ki nézte meg a felhasználók profilját

2022. május 23.
43.7401
cuckoo profilja, adatai
cuckoo
A közösségi média felület számos újítást szeretne a közeljövőben is bevezetni, de a nagyobb volumenű átalakulások mellett természetesen vannak és lesznek is még kisebb projektek - ilyen a mostani is, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók megfigyeljék, ki nézi őket.
 

A TikTok mostantól felfedi azokat a személyeket, akik rákattintanak a egy felhasználói profilra és ezáltal vissza lehet nézni azokat, akik érdeklődést mutatnak, legyen szó bármilyen okról. Az alkalmazásban a profil fülnél kell nézelődni, majd a jobb felső sarokban egy szem formájú ikonra kattintva meg lehet nézni azokat a felhasználókat, akik rákattintottak vagy végignéztek néhány posztot.

A funkció azért is igazán jó, mert lehet nagyjából egy képe a felhasználóknak, hogy milyen típusú embereket érdekel a tartalma. Üzleti profilnál pedig kifejezetten előnyös, hiszen ez alapján ki lehet egészíteni a személyes profilt és visszaigazolás kapható, sokkal gyorsabban, mint a különféle statisztikák vagy kérdőívek alapján. A lényeg, hogy innentől szinte semmi sem marad titokban az emberek kilétét illetően!
2 hozzászólás

techiii

1 hónapja, 1 hete

Ez aztán a fícsőr.

válasz erre

Levi87

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Nesze neked privát szféra.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink