A TikTok mögött álló ByteDance a Google-lel és a Facebookkal akar versenyre kelni

2020. március 13.
12.4701
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Reuters jóvoltából derült ki az az információ, hogy a TikTok mögött álló ByteDance meglehetősen erős ambíciókkal rendelkezik, lévén a kínai vállalat azt szeretné, hogy egy napon a Google-lel és a Facebookkal versenyezhessenek a globális piacon.

Zhang Yiming, a vállalat vezérigazgatója küldött körbe egy levelet a ByteDance alkalmazottainak, amelyben kifejtette, hogy innentől kezdve a globális terjeszkedésre fektetik a hangsúlyt, és bár jelenleg javában kivizsgálás alatt van a vállalat Amerikában, de optimista ennek kapcsán.

Yiming már egy jó ideje "kölcsönvesz" ötleteket a Google-től, hogy mégis hogyan működtesse a pekingi irodákat, így például poszterekkel van az ottani helyszín kidíszítve, hovatovább a CEO kéthavonta tart egy beszédet, ezzel megidézve a Google munkakultúráját. Sőt, Yiming még arra is megkérte a dolgozókat, hogy ne főnökként vagy vezérigazgatóként hivatkozzanak rá, ami a kínai kultúrában óriási jelentőséggel bír.
ambíciókkal rendelkezik, lévén a kínai vállalat azt szeretné, hogy egy napon a Google-lel és a Facebookkal versenyezhessenek a globális piacon.'>
3 hozzászólás

Levi87

4 éve, 4 hónapja és 20 napja

De gáz. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

4 éve, 4 hónapja és 20 napja

Fiatalok körében meg is van rá az esélye.

válasz erre

inkognito

4 éve, 4 hónapja és 20 napja

Sok sikert neki.

válasz erre