A TikTok is blokkolja a QAnon mozgalomhoz kapcsolódó tartalmakat

2020. október 21.
22.1301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Úgy tűnik, hogy foggal-körömmel szeretné bebizonyítani, hogy mennyire nyugati platform a TikTok, így míg korábban gyakorlatilag semmivel sem törődtek, most hirtelen a Facebook és az Instagram követését tűzték ki célul.

Erre utal legalábbis, hogy a kínai közösségi app bejelentette: mostantól blokkolni fogják az összes olyan tartalmat és fiókot, ami a QAnon mozgalomhoz kapcsolódik, melyek kapcsán köztudott, hogy összeesküvés-elméletek gyártásában abszolút az élen járnak, ezáltal olyan álhíreket terjesztenek, melyek a józan ész határait súrolják.

Tőlük származik például az elmélet, miszerint Angela Merkel nem más, mint Adolf Hitler unokája, Diana hercegnét pedig a világot irányító Rothschild család megbízásából gyilkolták meg, de vádoltak már meg őrültségekkel ismert amerikai politikusokat és képviselőket is, így sokaknak szúrják a szemüket.
4 hozzászólás

Fikarc

3 éve, 9 hónapja és 12 napja

Elég komoly melegágya lesz az idiotizmusnak enélkül is a tiktok.

válasz erre

TEchie

3 éve, 9 hónapja és 12 napja

De beteg emberek vannak. Akik ezeket elhiszik, hát... Ott van baj.

válasz erre

rDAVE

3 éve, 9 hónapja és 12 napja

Kínáról is posztolt már a mozgalom, azóta se heverte ki a világ:
"On April 7, Q made a cryptic post in Drop #1067 that read simply "China. Chongqing. Tuesday." The next Tuesday was April 10, and no newsworthy event took place on that day in that city."

válasz erre

techiii

3 éve, 9 hónapja és 12 napja

Ígéret szép, de ez hogy fog nekik menni?!

válasz erre