A TikTok egy új piacot célozna meg, játékokat hozna be a platformra

2022. május 22.
52.1951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
cuckoo profilja, adatai
cuckoo
A TikTok több akar lenni, mint egy videoalapú közösségi médiaplatform, és nagy meglepetésre a HTML5-ös játékok felé terjeszkedik - jelenleg Vietnámban van erre lehetősége a felület tulajdonosának, ahol így ezen keresztül lehetne játszani.

A játéktesztelések már folyamatban vannak, és ha minden jól megy, ezt a tervet egész Délkelet-Ázsiában elérhetővé tennék. A Mobilgamer mobiljátékos magazin Reutersre alapozott információi szerint nincs még jelentős előrelépés a témában, az oldal még legnagyobb részt így is a videómegosztó felületével emelkedik ki a közösségi platformok közül.

Természetesen mindennek a fő célja az, hogy a már több, mint egymilliárd havi felhasználót még hosszabb időre a képernyő elé tapasszák. Az aktivitásban szeretnék látni, hogy a felhasználók időtöltése megnövekedik, ezáltal a reklámbevételek is növekednének.

Az oldal információi szerint a TikTok az újítást nem önmagában lépné meg, hanem játékstúdiókkal szövetkezne, ehhez úgy néz ki, hogy már tárgyalt a Zynga nevű céggel is. Az Egyesült Államokban már néhány játék el is érhető, köztük a Disco Loco 3D és a Garden of Good, amelyek lejátszása esetén a TikTok adományt indít a Feeding America számára is.
2 hozzászólás

CharlieFirpo

2 éve, 22 napja

Na mi van, a 8 éves kiskölykök nem hoznak elég pénzt? röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 22 napja

Hogy minden baromságba bele kell kezdeniük ezeknek is...

válasz erre