A Tesla titokban akarja tartani az Autopilot ügyével kapcsolatos válaszait

2021. október 25.
100.3811
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Tesla titokban akarja tartani az Autopilot vezetéstámogató rendszerével kapcsolatos szövetségi vizsgálatra adott válaszát, legalábbis a Nemzeti Közúti Közlekedésbiztonsági Hatósághoz (NHTSA) múlt héten benyújtott feljegyzés szerint.
 

A szabályozók megjegyezték, hogy a Tesla bizalmas üzleti információk (CBI) kezelését kérte az információkérés teljes körű benyújtására vonatkozóan.

Ha a Tesla kérésének helyt adnak, az gyakorlatilag megakadályozná, hogy a nyilvánosság megismerje a vállalat válaszát egy sor olyan információra, amelyet az NHTSA kért az Autopilotot és a lehetséges hibákat vizsgáló üggyel kapcsolatban.

Az ügynökség tudni szeretné, hogy a Tesla miért nem adott ki visszahívást az Autopilotra, miután nyilvánvalóvá vált, hogy a vezetőtámogató rendszernek problémái vannak a parkoló vészhelyzeti járművek "meglátásával".

Az NHTSA további információkat kér a Teslától a még nem teljes körű, teljes önvezetési szoftverének növekvő nyilvános bétatesztjéről, a programba való belépéshez nemrég indított "Safety Score" értékelési folyamatról, valamint a titoktartási megállapodásokról, amelyeket a Tesla egészen a hétig aláíratott a résztvevőkkel.
4 hozzászólás

inkognito

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Szorul a hurok.

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Úgyis ki fog derülni, de ők nem fogják reklámozni.

válasz erre

TEchie

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nyilván nem fogja kiteregetni a dolgokat.

válasz erre

Levi87

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nem akarják hogy fény derüljön a gyengeségekre.

válasz erre