A Tesla megbüntetné azokat, akik túl sokáig foglalják az elektromos töltőállomásokat

2016. december 19.
3.2761
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Míg a benzinkutak esetében mindez nem jelent problémát, a Tesla elektromos autóinál annál nagyobb nehézséget okoz az, hogy sokan úgy töltik fel gépjárművüket, hogy órákig parkoltatják azokat a töltőállomásokon.
 

Ez nemcsak orbitális pofátlanság, hanem egyben kitolás a többi autóssal is, hiszen sokan emiatt nem tudják feltölteni akkumulátorukat, amiért rengetegen panaszkodtak a múltban a Teslánál, akik úgy tűnik, hogy most előálltak a tökéletes megoldással.

A cég ugyanis a jövőben bevet egy újfajta rendszert, aminek a lényege röviden az lesz, hogy ha egy autós a feltöltés után 5 percen belül nem hagyja el a töltőállomást, percenként 4 cent büntetést fizet, vagyis abban az esetben, ha három-négy órát ott parkol vele, akár közel 100 dollárnak megfelelő büntetést is kiróhatnak rá, ami egyáltalán nem mindegy.

A Tesla várhatóan ezzel egyetemben bevezet egy rendszert, aminek során minden töltőállomást használó autóst SMS-ben értesítik, ha a gépkocsi befejezte a töltést.
4 hozzászólás

betyár

11 hónapja,

Ha feltöltődött, akkor álljon arrébb! Ennyi.

válasz erre

petrovicsz

11 hónapja,

Ezek kb akkora bunkók lehetnek mint a mozgássérült helyen parkolók. Ha feltöltődött a verda, kopjon már le.

válasz erre

rDAVE

11 hónapja,

inkognito írta:
Ez érthető. Bár szerintem még nincs annyi tesla, hogy ez gondot okozzon.
A hír szerint már gondot okoz.

Szerk.: Egyébként ilyen kellene nálunk is. Városomban nemrég épült ingyenes parkoló a belvárosban, de szinte sosincs hely, mert garázsnak használják sokan. Most lehet fizetőssé teszik, pedig ezt kellene bevezetni. X óráig ingyenes, utána büntetés. Azt most is tudják mérik meddig van ott egy autó, szóval nem lenne nagy ördöngösség.

válasz erre

inkognito

11 hónapja,

Ez érthető. Bár szerintem még nincs annyi tesla, hogy ez gondot okozzon.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink