A tervezettnél hamarabb érkezhet a Samsung Galaxy Note 9

2018. március 29.
5.0771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Samsung idei második nagy dobása a Galaxy Note széria legfrissebb tagja lesz, ami általában a nyár végén, legkésőbb az ősz kezdeti szakaszában szokott bemutatkozni a nagyközönség előtt, ám friss pletykák szerint idén hamarabb jöhet a vérfrissítés.

A The Korea Herald információi alapján a Samsung már április elején meg is kezdi a Note 9 OLED kijelzőjének gyártását, ami általában júniusban történt eddig, így arra következtetnek, hogy már július végén, esetleg augusztus elején megcsodálhatjuk majd, az idei második Unpacked eseményen.

Az előrehozott bemutató hátterében egyébként az is állhat, hogy míg az Apple iPhone X nagy népszerűségnek örvend a horribilis árcédula ellenére is, addig a Samsung Galaxy S9 és S9+ nem fogy úgy, ahogy azt a koreai cégnél várták, hiszen a közelébe sincs a tavalyi S8 iránti keresletnek.

A legnagyobb kérdés a Note 9 esetében az ujjlenyomat olvasó megmarad-e, illetve ha igen, akkor elől, hátul, esetleg a kijelzőben? Erre vonatkozóan az elemzők úgy vélik, idén még nem fog kockáztatni a Samsung, és a Galaxy Note 9 hátlapján továbbra is ott fog virítani a biometrikus szenzor.
3 hozzászólás

Fikarc

6 éve, 7 hónapja és 1 napja

Meg vannak lepődve talán hogy nem fogy? röhögő smiley 1000 dolláros készülékek, a tavalyi modell ami ugyanez, meg 500 dollár.

válasz erre

Harder

6 éve, 7 hónapja és 1 napja

Nem értem a Samsungot. Látják hogy nem megy az S9, mert gyakorlatilag ugyanaz mint az S8. Erre kijönnek majd a Not 9-cel, ami ugyanaz lesz mint a Note 8. Miért fogyna jobban? röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 7 hónapja és 1 napja

Egyre jobban be vannak ****va az Apple miatt.

válasz erre