A tényleges kihalás szélén a Windows Phone

2018. február 01.
2.1911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Egyesek úgy vélik, a Microsoft Windows Phone a túlélésért küzd, de a nyers és könyörtelen statisztikai adatok alapján sajnos ez nem igaz, ugyanis egyre kisebb a részesedésük, mára már csak alig több mint 0,1%.

Ez persze nem jó hír azok számára, akiknek tökéletes megoldást kínált a redmondi cég mobil operációs rendszere, de sajnos valljuk be, funkcionalitásban mindig is alulmaradt a versenytársakkal szemben, amit a mostani részesedésük is alátámaszt.

A NetMarketShare januári kimutatása alapján még mindig az Android az úr, és a maga 68,45%-a nem azt mutatja, hogy a közeljövőben bárki is meg tudná szorongatni a Google platformját.

Főleg, mivel a második helyezett iOS csupán 30,6%-ot birtokol, aminél kétszer több az Androidot futtató mobil a piacon. A harmadik helyezett ismeretlen, ott vélhetően egyedi megoldások vannak jelen, és csak a negyedik helyen van a Windows Phone, ami még nem is jelentene akkora problémát, a jelenlétük borzalmas, csupán 0,15%.

A tényleges kihalás szélén a Windows Phone - 2. kép

3 hozzászólás

Fikarc

2 éve, 6 hónapja és 6 napja

Baszki!

válasz erre

Harder

2 éve, 6 hónapja és 6 napja

Szánalmas komolyan mondom. Voltak ők 3% környékén is, és ez lett belőle. RIM is ott van pedig már azóta az újabb rendszerük is halott évek óta!

válasz erre

CharlieFirpo

2 éve, 6 hónapja és 6 napja

De durva statisztika! Hogy tönkretették.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink