A Tecno Spark 6-nál olcsóbb középkategóriás telefont aligha találni még egyet a piacon

2020. szeptember 28.
1.3761
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Rendkívül olcsó középkategóriás okostelefont dobott piacra a Tecno, akik Spark 6 név alatt egy 125 dolláros, azaz átszámítva kevesebb mint 40 ezer forintba kerülő eszközt tettek rendelhetővé a rajongók számára.

Hogy mit kapunk ezért a pénzért? Kezdésnek egy 6,8 hüvelykes HD+ LCD kijelzőt, aminek bal felső sarkában egy kameralyukba ágyazott 8 megapixeles fényképezőgép helyezkedik el, erőforrását pedig a Helio G70-es lapkakészlet mellett 4GB RAM biztosítja számára, méghozzá 64GB belső tárhely mellett, miközben az egészet egy 5000 mAh-s akkumulátor látja el energiával, az operációs rendszer pedig már gyárilag Android 10 lesz rajta.

A készülék a hátlapján az ujjlenyomat-olvasó felett egy négyes kamerarendszert kapott, melynek központi elemét egy 16 megapixeles fényképezőgép adja, mellette pedig további három specifikus, egyenként 2 megapixeles kamera teljesít szolgálatot.
2 hozzászólás

Huginn

3 hete és 5 napja

Friss hardver és 720*1640 -as kijelző: ez még akár jó is lehetne ennyiért. Az ilyen készülékeket viszont a támogatás hiánya szokta kinyírni.

válasz erre

Levi87

3 hete és 5 napja

Remélem valaki csinál teljesítmény tesztet. Erre nagyon kiváncsi lennék!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink