A tartalomgyártókat célozzák az LG vadonatúj monitorai

2019. május 08.
3.2201
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Friss üdvöskéket mutatott be az LG a monitorportfóliójához, kapásból hármat is, melyek mind-mind a tartalomgyártók számára lesznek kiváló választások, nézzük is ezeket az újdonságokat.

Itt van nekünk élből a 32UL950 monitor, ami egy 32 colos modell, valamint UHD 4K felbontással bír, no meg Nano IPS szabvány jellemzi. A beépített Thunderbolt 3 csatlakozó által akár a 40gb/s adatátviteli sebesség is elérhető, no meg akár MacBookra is csatlakoztathatjuk a kijelzőt. Érdekesség még a láncba kapcsolási lehetőség, azaz hogy akár két 4K monitor és egy laptop is összeköthető, miáltal egy kétmonitoros munkaállomást kapunk, tökéletes felbontással, miközben a laptop folyamatos töltés alatt áll. Természetesen HDR megjelenítésre is képes.

A grafikusokat célzó 34WK95U szintén Apple-kompatibilis, ami 21:9 felbontás mellett 4K helyett 5K2K felbontást tár elénk, és 33 százalékkal szélesebb munkafelületet biztosít, mint az átlag UHD monitorok. Továbbá IPS szabvány, 34 col és szinte teljes kávamentesség a kulcsszó a szóban forgó darab esetében, ami akár a HDR-t is támogatja.

A tartalomgyártókat célozzák az LG vadonatúj monitorai - 2. kép

Végezetül pedig itt van nekünk a 49WL95C, ami az LG eddigi legszélesebb monitorja. A 32:9 képarányú ívelt kijelző két, egyenként 27 colos QHD képernyő felbontásának felel meg, egészen konkrétan 5120x1440 pixelnyi felbontással operál. Akár HDR megjelenítésre is képes eme Nano IPS szabvánnyal felvértezett monitor, illetve az USB Type-C csatlakozók sem maradtak le.

Az első két monitor már kapható a hazai boltokban, utóbbi majd az idei év későbbi részében fog debütálni.
4 hozzászólás

VDemon

5 éve, 3 hónapja és 22 napja

OMG az a méret! meglepett smiley

válasz erre

Vidoros

5 éve, 3 hónapja és 22 napja

LG nagyon király monitorokat gyárt, árakra kíváncsi leszek majd.

válasz erre

Porthos

5 éve, 3 hónapja és 22 napja

Mekkora dögök, uramatyám! röhögő smiley

válasz erre

betyár

5 éve, 3 hónapja és 22 napja

Mindig jókat csinálnak.

válasz erre