A TAG Heuer, a Google és az Intel közösen svájci okosórát fejlesztenek

2015. március 19.
9901
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A TAG Heuer, a Google és az Intel bejelentette együttműködését az Intel technológiáján és az Android Wearen alapuló svájci okosóra kifejlesztésére.

A svájci óragyártók és a Szilícium-völgy vállalatai közti együttműködésben a cégek egyesítik a luxusóra-készítés, illetve a szoftver- és hardvergyártás területén meglévő szakértelmüket.

Az együttműködést a Baselworld óra és ékszerkiállításon jelentették be hivatalosan a TAG Heuer standjánál tartott sajtókonferencián. A bejelentésen ott volt Jean-Claude Biver, az LVMH Csoport Óra Divíziójának elnöke és a TAG Heuer vezérigazgatója, David Singleton, az Android Wear Műszaki Igazgatója, valamint Michael Bell, az Intel vezérigazgató-helyettese és az Új Eszközök Csoport ügyvezető igazgatója.

A vállalatok együtt fognak kifejleszteni egy olyan terméket, amely egyszerre számít luxuscikknek, valamint mindennapos használati eszköznek is a viselője számára. A cél egy  olyan csúcstermék létrehozása, mely egyesíti a kaliforniai Szilícium-völgyből és a svájci La Chaux-de-Fondsban található Óra-völgyből érkező innovációt, kreativitást és dizájnt.

?A svájci óragyártók és a Szilícium-völgy cégei a technológiai innovációt a svájci órakészítés tradíciójával ötvözik. Együttműködésünk a szinergiák gazdag tárházát nyújtja, mindhárom vállalat számára előnyös társulást jelent és hatalmas lehetőségeket tartogat? ? mondta Jean-Claude Biver. 

Guy Sémon, a TAG Heuer ügyvezető igazgatója hozzátette: ?A svájci órák minősége világszerte jól ismert. Ha ezt társítjuk két olyan vállalat, mint az Intel és a Google kreatív technológiáival és globális lehetőségeivel, valamint hozzáadjuk az Android Wear platformját, és az Intel technológiáját használjuk kiindulópontként, akkor az iparágon belüli olyan technológiai forradalmat láthatunk, amelynek örömmel vagyok az egyik résztvevője a TAG Heuerrel.?

David Singleton megjegyezte: ?A svájci óra, mely az esztétikum és a technológia ötvözése, művészek és mérnökök generációit inspirálta ? köztük minket is a Google-nél. Ezért is örülünk a TAG Heuerrel és az Intellel való együttműködésnek. Az Android Wear platformját használva együtt egy jobb, szebb és okosabb órát fogunk tudni megalkotni.?

?Mivel mi arra törekszünk, hogy az emberek számára hasznosabb és értékesebb technológiát fejlesszünk, az Intel reméli, hogy a közös együttműködés további újítások ösztönzője lesz a viselhető technológiák terén. A TAG Heuerrel és a Google-lel való együttműködés közelebb visz minket ahhoz, hogy a viselhető technológiáról alkotott elképzelésünket egy olyan különleges okosórában valósítsuk meg, amely egy újabb dimenzióba emeli ezt a termékkategóriát? ? jegyezte meg Michael Bell.
nincs még hozzászólás