A Swift 7 és a Chromebook 315 mellett egy új gamer laptopot is bemutatott az Acer a CES 2019-en

2019. január 07.
4.4621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A várakozásoknak megfelelően több bejelentést is tartogatott a napokban zajló CES 2019-re az Acer, akik kapásból három új hordozható számítógépről is lerántották a leplet, melyek közül kettő a legújabb Nvidia RTX 2080-as grafikus vezérlőre épül.

Elsőként rögtön lerántották a leplet a Swift ultrabook termékcsalád hetedik generációjáról, mely nem elég, hogy elképesztően vékony kávával, rendkívül keskeny 9,95 milliméteres vékonysággal és alig 80 grammos összsúllyal rendelkezik, mindezt tartós magnézium-alumínium vázzal és bivaly hardverekkel igyekezett ellensúlyozni a gyártó.

A 14 hüvelykes, full HD felbontásra képes IPS kijelző mellé ugyanis egy Intel Core i7 8500Y lapka került, méghozzá 16GB RAM és egy 500GB-os SSD társaságában, amit a szerkezet akár 10 óráig is képes üzemeltetni akkumulátorról.

A Swift 7 és a Chromebook 315 mellett egy új gamer laptopot is bemutatott az Acer a CES 2019-en - 2. kép

A Swift 7 mellett az Acer nagy robbantása lesz az idén a Predator gamer laptopcsalád legújabb tagja, melyet Triton 900 és 500 név alatt ismerhettünk meg. Mindkettő a GeForce RTX 2080-ra épül, és már a megjelenését tekintve is messziről jelzi, hogy ez egy gamer laptop, amit speciális zsanérjának hála több módban is forgathatunk, ami az érintőkijelző miatt külön öröm lehet sokaknak.

Mindkét Triton IPS kijelzőt - a 900-as 4K, az 500-as HD felbontásút -, 8. generációs Intel Core i7-es lapkát, 32GB RAM-ot és szabadon választható SSD-t tartalmaz, miközben minden extra tulajdonságot felvonultat, ami lenyűgözi a gamereket, ezáltal van benne Waves Maxx technológia, a strapabíró borítás mögött pedig egy akkora akkumulátor kapott helyet, ami akár 8 órán át is képes repíteni a gépet.

A Swift 7 és a Chromebook 315 mellett egy új gamer laptopot is bemutatott az Acer a CES 2019-en - 3. kép

Az Acer bemutatta továbbá a legújabb Chromebookot, mely Chromebook 315 név alatt a gyártó első AMD A-szériás processzorokkal és Radeon grafikus kártyákkal szerelt típusú gépezete lett 15,6 hüvelykes IPS kijelzővel, mely full HD felbontásra képes, ezen felül viszont csak annyit tudunk róla, hogy egyhuzamban akár 10 órányi üzemidőt képes biztosítani a hardvernek.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

5 éve, 8 hónapja és 2 napja

Porthos írta:
Chromebookok jöhetnének már hozzánk is... wtf smiley
Annak én is nagyon örülnék!

válasz erre

Porthos

5 éve, 8 hónapja és 3 napja

Chromebookok jöhetnének már hozzánk is... wtf smiley

válasz erre

Levi87

5 éve, 8 hónapja és 3 napja

De bitang módon kemény az a Predator lapos! meglepett smiley

válasz erre

Fikarc

5 éve, 8 hónapja és 3 napja

Triton durva lesz bakker! meglepett smiley

válasz erre