A sufnitechnikus megoldotta: így kerülhet jack csatlakozó az iPhone 7-be

2017. szeptember 11.
2.8681
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Rengeteg felhasználó mindmáig nem tudta feldolgozni, hogy az Apple nem tett jack csatlakozót az iPhone 7-be, ami annyit foglalkoztatja a vállalkozó kedvű bütykölőket, hogy egyikük nemrégiben megoldást talált a problémára.

Mielőtt bárki újabb fúrós trükkre gondol, ezúttal tényleg egy működő alternatíva született Scott Allen részéről, aki egy videó részeként mutatta meg a folyamatot, amiről kiderült, hogy utánzása nem ajánlott, mert rendkívül drága dolog.

Ellenben nem kivitelezhetetlen, mindössze annyi kell hozzá, hogy szétszedjük a gyári adaptert, kifúrjuk a jack csatlakozó helyét, majd a beépített bemenetet összekapcsoljuk a Lightning porttal, ami egy egyedi PCB segítségével képes arra, hogy egy csatlakoztatott fülesen át hangot sugározzon, de a Lightning port továbbra is elsőbbséget élvez, vagyis például tölteni és zenét hallgatni egy időben nem lehet majd vele.

Allen egyébiránt elmondta, hogy több mint 100 dollárba fájt neki az összes alkatrész, ami mellett alaposan szét kell szedni a telefont is a siker érdekében, ezáltal meg kell fúrni az alsó felét, ki kell szedni az akkumulátort és több hardvert is, amivel nagyon könnyen visszafordíthatatlan meghibásodásokat idézhetünk elő.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

TEchie

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Problem solved.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink