A Starbucks is búcsút intett a Windows Phone-nak

2017. december 26.
2.1891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A karácsony a szeretet ünnepe, ennek ellenére a Starbucks bejelentette, hogy búcsút int a Windows mobil operációs rendszerének, és ezentúl kizárólag az Android és iOS platformra koncentrálnak.

Talán már nem is akkora meglepetés, hiszen lassan minden hétre jut egy nagyobb cég, aki bejelenti, hogy a Windows Phone-ban már nem látnak potenciált, így a humán erőforrásaikat inkább a piacvezető rendszereknek szentelik.

Így történt ez a Starbuck-szal is, akik így az ünnepek alkalmával látták eljönni a megfelelő pillanatot arra, hogy a hardcore felhasználóknak publikálják a hírt, miszerint a Microsoft túllépte azt a minimum határt, ami után ők már nem szeretnének jelen lenni a projektben.

Mivel már maga a redmondi cég is elismerte a mobil operációs rendszerük sikertelenségét, a fejlesztések rohamos ütemben állnak le, egyre több vállalat fordul el tőlük, így már csak idő kérdése, hogy mikor fog végleg kimúlni a szebb napokat is látott megoldás.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

6 éve, 10 hónapja és 9 napja

Komolyan kérdem: van aki használ ilyen appot? meglepett smiley

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 10 hónapja és 9 napja

Nem is tudtam hogy van ilyen app! röhögő smiley Bár tudnám miért jobb appal fizetni mint pénzzel... mosolygó smiley meglepett smiley

válasz erre

TEchie

6 éve, 10 hónapja és 9 napja

Ezzel lett hivatalosan is halott a platform. röhögő smiley

válasz erre