A Star Wars színésznője nem tudja, visszatér-e valaha a közösségi médiába

2018. szeptember 10.
2.8771
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy dolog az, mikor egy film valakinek nem tetszik, és akár kicsit indulatosabban fejezi ki a kritikáját, az viszont elfogadhatatlan, amikor ezért konkrétan a filmben szereplő egyéneket kezdik zaklatni, terrorizálni a közösségi médiában.

Ez történt ugyanis Kelly Marie Trannel, aki ugyebár Rose Ticot alakítja a Star Wars: Az utolsó Jedikben, és bár lehet a színésznő képességeire, és magára a karakterre is sok mindent mondani, ő sem érdemelte meg, hogy egy olyan gyűlölethullám érje utol, mint amilyet nyár elején kapott, melynek eredménye az lett, hogy a színésznő törölte magát mindenféle közösségi médiáról.

Tran részt vett nemrégiben a torontói filmfesztiválon, ahol megszólalt hosszú idő után eme lépés kapcsán, és elárulta, hogy nem tudja, valaha visszatér-e különféle közösségi felületekre, véleménye szerint az életben mindennek van pozitív és negatív vonzata is. Sajnálatos, hogy sokan képtelenek a másikat emberszámba venni csak azért, mert egy filmben nem feltétlenül volt szimpatikus számukra.
6 hozzászólás

WillThaWheel

10 hónapja, 1 hete és 1 napja

Rohadt szomorú ez... Nekem sem szimpi a csaj, de még csak eszembe se jutott, hogy bármilyen módon bántsam ezért...

válasz erre

WickedSick

10 hónapja, 1 hete és 1 napja

Direktor írta:
El kell fogadni a kritikát.
Azért van különbség a kritika, és a rasszista megnyilvánulások, halálos fenyegetések között...

válasz erre

Direktor

10 hónapja, 1 hete és 1 napja

El kell fogadni a kritikát.

válasz erre

Fikarc

10 hónapja, 1 hete és 1 napja

Kellemetlen.

válasz erre

Kisfaludy82

10 hónapja, 1 hete és 1 napja

Ne menjen színésznőnek, ha nem bírja a kritikát.

válasz erre

rDAVE

10 hónapja, 1 hete és 1 napja

Szerencsétlen nem tehet róla, hogy ilyen karaktert írtak neki és nyilván nincs olyan kezdő színész, aki visszautasítana egy ekkora filmet. Minden női karakter badass (Leia, Rey, Jyn...) , ő meg kis egyszerű és hétköznapi. Meg tuti az is benne van, hogy nem olyan vonzó, mint mindegyik másik női szereplő... A rajongók áradoznak a többiek külsejéről. A testvérét hamarabb befogadták volna a nézők, ha túlélte volna. Finn megmentése lett volna az ő "epic" jelenete, csak az meg nem durrant akkorát. PC vagy sem, Finnt hitelesebben hozták be, Lando meg végképp része az SW-nek. Zsivány Egyesben sem zavart senkit a két ázsiai tag.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink