A Star Wars színésznője nem tudja, visszatér-e valaha a közösségi médiába

2018. szeptember 10.
2.9781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy dolog az, mikor egy film valakinek nem tetszik, és akár kicsit indulatosabban fejezi ki a kritikáját, az viszont elfogadhatatlan, amikor ezért konkrétan a filmben szereplő egyéneket kezdik zaklatni, terrorizálni a közösségi médiában.

Ez történt ugyanis Kelly Marie Trannel, aki ugyebár Rose Ticot alakítja a Star Wars: Az utolsó Jedikben, és bár lehet a színésznő képességeire, és magára a karakterre is sok mindent mondani, ő sem érdemelte meg, hogy egy olyan gyűlölethullám érje utol, mint amilyet nyár elején kapott, melynek eredménye az lett, hogy a színésznő törölte magát mindenféle közösségi médiáról.

Tran részt vett nemrégiben a torontói filmfesztiválon, ahol megszólalt hosszú idő után eme lépés kapcsán, és elárulta, hogy nem tudja, valaha visszatér-e különféle közösségi felületekre, véleménye szerint az életben mindennek van pozitív és negatív vonzata is. Sajnálatos, hogy sokan képtelenek a másikat emberszámba venni csak azért, mert egy filmben nem feltétlenül volt szimpatikus számukra.
6 hozzászólás

WillThaWheel

1 éve, 6 hónapja és 20 napja

Rohadt szomorú ez... Nekem sem szimpi a csaj, de még csak eszembe se jutott, hogy bármilyen módon bántsam ezért...

válasz erre

WickedSick

1 éve, 6 hónapja és 20 napja

Direktor írta:
El kell fogadni a kritikát.
Azért van különbség a kritika, és a rasszista megnyilvánulások, halálos fenyegetések között...

válasz erre

Direktor

1 éve, 6 hónapja és 20 napja

El kell fogadni a kritikát.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 6 hónapja és 20 napja

Kellemetlen.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 6 hónapja és 20 napja

Ne menjen színésznőnek, ha nem bírja a kritikát.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 6 hónapja és 20 napja

Szerencsétlen nem tehet róla, hogy ilyen karaktert írtak neki és nyilván nincs olyan kezdő színész, aki visszautasítana egy ekkora filmet. Minden női karakter badass (Leia, Rey, Jyn...) , ő meg kis egyszerű és hétköznapi. Meg tuti az is benne van, hogy nem olyan vonzó, mint mindegyik másik női szereplő... A rajongók áradoznak a többiek külsejéről. A testvérét hamarabb befogadták volna a nézők, ha túlélte volna. Finn megmentése lett volna az ő "epic" jelenete, csak az meg nem durrant akkorát. PC vagy sem, Finnt hitelesebben hozták be, Lando meg végképp része az SW-nek. Zsivány Egyesben sem zavart senkit a két ázsiai tag.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink