A Star Wars IX-cel szeretné a Disney helyes útra terelni a szériát

2018. november 03.
8.0991
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egyre nagyobb a káosz mostanság a Disney háza táján, hiszen nemcsak a Marvel berkein belül vannak galibák, de egy jó ideje már a Star Wars-szal is szenved a nagyvállalat, így várható volt, hogy valamiféle ellenlépésre szánják majd magukat.

A Solo: Egy Star Wars-történet volt az első az új filmek közül, ami elbukott a mozikasszáknál is,, így nem tudunk nagyon meglepődni a Variety jelentésén, miszerint J.J. Abramstől várja a Disney, hogy helyes útra terelje a franchise-t, miután az említett spin-off film nem felelt meg a vállalat elvárásainak.

Természetesen nem szabad egyedül a Han Solo-filmet okolni ezért a döntésért, hiszen sokan azért nem szavaztak már bizalmat az új mozinak, mert Az utolsó Jedik közmegítélése meglehetősen kétes a mai napig, így kíváncsian várjuk, hogy ilyen előélet után milyen produktumot tud összehozni Abrams a kilencedik felvonásra.
8 hozzászólás

KalWardin07

5 hónapja,

Az a baj hogy a Solo nem amiatt bukott meg mert rossz volt (SZEMÉLYES véleményem szerint a legminőségibb filmjük bár dilemmás hogy a Solo vagy a Rouge One a legjobb-e) hanem mert az emberek olyan nagyot csalódtak a Last Fos-ban, hogy sírva mentek haza azon merengve hogy hogy lehetett ilyen megallázóan kietekrni ezt a frenchiest és már a kedvük is elment az egésztől. Részemről orbitálisat csalódtam az egészben. Megalázva éreztem magam és bosszús voltam. Árulja már el valaki mi a f*ért nem lehetett a mára már legendává vált folytatást megfilmesíteni egy ilyen sz*r helyett??

válasz erre

Fikarc

5 hónapja, 1 napja

Az utolsó Jedik irgalmatlanul **** volt. Nem is értem hogy engedhették így ki azt a filmet.

válasz erre

Levi87

5 hónapja, 1 napja

Az első hibás lépés akkor volt amikor megvették a jogokat..

válasz erre

TEchie

5 hónapja, 1 napja

Filmnéző Lehel írta:
Vesszen Kennedy!
Az tenne a legjobbat az egésznek, egyetértünk.

válasz erre

Filmnéző Lehel

5 hónapja, 1 napja

Vesszen Kennedy!

válasz erre

betyár

5 hónapja, 1 napja

Ott rontották el hogy újra kezdték.

válasz erre

Kisfaludy82

5 hónapja, 1 napja

Ne, ne csináljanak több filmet. Még mindig az lenne a legjobb megoldás.

válasz erre

Direktor

5 hónapja, 1 napja

Inkább engedjék el az egészet. Olyan szinten tépázták meg az SW univerzumot, hogy például a Solot már meg se néztem. Szégyen ez a Disney.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink