A Star Wars: Az utolsó Jedik rendezője dolgozni akar a The Mandalorian második évadján

2019. december 03.
4.3201
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Kétség sem férhet hozzá, hogy Rian Johnson egy roppant tehetséges filmkészítő, ugyanakkor Az utolsó Jedik alapján kiderült, hogy egyáltalán nincs érzéke a Messzi-Messzi Galaxishoz, viszont ő úgy érzi, szívesen megpróbálkozna még egyszer vele.

A The Mandalorian második évadját ugyanis már berendelték, így az nem kérdés, hogy lesz-e, ellenben Rian Johnson elmondta a Cinema Blend magazin munkatársainak, hogy egy szempillantás alatt elvállalná a második szezon rendezését, legalább egy epizód erejéig ugyanis járt az első évad forgatásain, és nagyon tetszett neki, amit látott.

Hivatalos bejelentés azonban még nincs ennek kapcsán, valamint nem is valószínű, hogy Johnson idejébe bele fog férni a The Mandalorian, már amennyiben tényleg megvalósul a rebesgetett Star Wars-trilógiája, bár mostanra azon sem lepődnénk meg, ha elkaszálták volna.
4 hozzászólás

Levi87

7 hónapja, 3 hete és 4 napja

petrovicsz írta:
Lehet hogy már a negyedik epizódot is ő rendezte? Mert ritka **** lett.
Én egyben akarom majd megnézni, amikor már mindegyik rész kint van. De ez nem hangzik túl biztatóan!

válasz erre

petrovicsz

7 hónapja, 3 hete és 5 napja

Lehet hogy már a negyedik epizódot is ő rendezte? Mert ritka **** lett.

válasz erre

Fikarc

7 hónapja, 3 hete és 5 napja

Akkor annak is annyi.

válasz erre

rDAVE

7 hónapja, 3 hete és 5 napja

Faék egyszerű ez a sorozat, de mégis szórakoztatóbb, mint a Disney SW filmek... Nemrég újranéztem azokat is, de csak a Rogue One volt fun másodjára. Amúgy nekem mindegy ki rendezi, csak folytassák így vagy jobban.

válasz erre