A Spotify után a Google is ingyen prémiumot ad a Samsung felhasználóknak

2019. március 11.
4.3921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A hétvége folyamán beszámoltunk róla, hogy a Samsung és a Spotify 2018-as egyezségének gyümölcse a streaming szolgáltatás applikációjának előtelepítése egyes koreai mobilokra illetve az ingyenes prémium előfizetés biztosítása, amire a Google is reagált a reklámmentes YouTube-bal.

Ezzel a lépéssel a keresőóriás egyértelműen jelzi is, hogy beszáll a Spotify és Apple Music harcba, szeretnék, hogy ha a YouTube Music-kal is számolnánk a jövőben, így a friss Galaxy S10 palettából választóknak 4 hónapnyi korlátlan hozzáférést és reklámmentességet biztosítanak.

További marketing lépés a Google részéről, hogy a Samsung Galaxy S10 eszközök az elsők a piacon, amelyek HDR10+ certifikált Dynamic AMOLED kijelzőt kaptak, amelyeken ragyogóan festenek a jó minőségű FHD illetve 4K felvételek, amiket most korlátozott ideig ugyan, de idegesítő reklámok nélkül élvezhetnek a felhasználók.

Ezen kívül a YouTube Premium lehetőséget biztosít a háttérben történő lejátszásra, az offline elérhetőségre a letöltések engedélyezésével amit az S10 Wi-Fi 6 szabványányal pillanatok alatt kivitelezhetünk, valamint minden zeneszámhoz hozzáférünk a YouTube Music miatt.

A Spotify után a Google is ingyen prémiumot ad a Samsung felhasználóknak - 2. kép

Samsung és a Spotify 2018-as egyezségének gyümölcse a streaming szolgáltatás applikációjának előtelepítése egyes koreai mobilokra illetve az ingyenes prémium előfizetés biztosítása, amire a Google is reagált a reklámmentes YouTube-bal.'>
3 hozzászólás

Levi87

5 éve, 6 hónapja és 17 napja

Mordorer írta:
Oké és itthon is működni fog?
Nem, nálunk nincs ez (sem).

válasz erre

Direktor

5 éve, 6 hónapja és 17 napja

Kár hogy ezek csak a premiumban vannak, a premium meg nincs mindenhol... wtf smiley

válasz erre

Mordorer

5 éve, 6 hónapja és 17 napja

Oké és itthon is működni fog?

válasz erre