A Spotify letiltotta a Safari böngészőt

2017. szeptember 09.
3.6921
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Spotify azstali kliense egy szuper alkalmazás, de aki jobban szeret mindent a böngészőben használni, nekik kiváló megoldás a zeneszolgáltató webes lejtátszója, amit ezidáig az összes, piacon nagy százalékban használatos böngésző alól elérhettünk.

Igen, ám, de Spotify fórum szekciójában feltűnt egy új szál, ahol a macOS felhasználók arról panaszkodnak, hogy a szolgáltatás egyik pillanatról a másikra elérhetetlenné vált Safari alatt.

A Spotify Web Player rendszerkövetelményei közt is hasonló váratlan fordulat következett be, ugyanis semmilyen hivatalos bejelentés nem előzte meg azt, hogy a támogatott böngészők közül lekerült a Safari, és már csak a Chrome 45+, Firefox 47+, Edge 14+ és az Opera 32+ szerepel.

Mivel nem volt tájékoztatás a szolgáltató részéről, exponenciálisan nőtt a felháborodás a macOS felhasználók részéről, ami után a Support csapat adott ki egy rövid levelet, amiben tulajdonképpen nem indolták meg a döntést, egyszerűen csak azt írták le, hogy folyamatosan tesztelik az új funkciókat és a maximális felhasználói élmény érdekében döntenek egyes dolgak megszüntetéséről.

A Spotify letiltotta a Safari böngészőt - 2. kép

6 hozzászólás

marco

10 hónapja, 5 napja

Gondolom a valódi ok az egyébként hogy a napokon belül megjelenő új Safari blokkolja a felhasználó követését - ezek szerint ők ezt aktívan használják. Ez mondjuk nálam máris egy érv a Spotify ellen.

Azon kívül hogy három havi díjat elfelejtettek vissza utalni a mai napig. Egy évvel ez előttről... semmi reakció a mailekre, mintha egy fantom cég lenne az egész.

válasz erre

Fikarc

10 hónapja, 6 napja

Tereli az embereket az Apple Music felé.

válasz erre

CharlieFirpo

10 hónapja, 1 hete

Ezeknek csak gratulálni lehet. Nyilván mindenki Apple Musicra fog váltani ha így állnak hozzá.

válasz erre

VDemon

10 hónapja, 1 hete

Bravó. Legutóbb a Linux verzió fejlesztésével álltak le, most meg a Mac.

válasz erre

Tommy

10 hónapja, 1 hete

Spotify egyre hülyébb dolgokat csinál.

válasz erre

TEchie

10 hónapja, 1 hete

Az igen! Az egyik legfejlettebb böngésző, mi van ezekkel?

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink