A Spotify és az Apple Music konkurense akar lenni a Youtube

2017. december 11.
7.0521
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Óriási lépésre szánta el magát a Youtube, a kérdéses videomegosztó ugyanis egy újabb területen szeretné megvetni a lábát, lévén a Bloomberg magazin értesülései szerint saját zenei streaming szolgáltatást indítanának.

A Google, illetve a Youtube ezzel határozottan párbajra hívja a Spotify-t és az Apple Music-ot, vagyis a zenei streaming szolgáltatások nagyágyúit, a csata pedig rövidesen el is kezdődhet, a lap belsős forrásai szerint ugyanis a Warner zenei részlegével máris leszerződtek, és zajlanak a tárgyalások a Sony-val, a Universallal és a független kiadókat tömörítő Merlinnel is.

Hogy a Youtube újdonságot is bedobna-e, vagy csak szimplán lemásolja az említett nagyágyúk sajátosságait, az egyelőre nem derült ki, de a találgatások szerint nem kizárt, hogy az on-demand streamet olyan opcionális extrákkal kombinálnák, mint például a videoklipek vetítésének lehetősége, ami ugyebár adott az oldal számára.

A Youtube egyébiránt már korábban is próbálkozott hasonlóval - ez volt a Youtube Music Key -, de Google Play Music név alatt szintén akadt efféle kezdeményezésük, azonban mindegyik földbe állt, így kíváncsiak vagyunk, hogy a mostani próbálkozás mennyiben lesz más.
4 hozzászólás

1000feri

6 éve, 1 hónapja és 10 napja

most bejön nekik röhögő smiley

válasz erre

Porthos

6 éve, 10 hónapja és 3 napja

Nem fog menni, esélyük nincs.

válasz erre

inkognito

6 éve, 10 hónapja és 3 napja

Esélyük sincs.

válasz erre

betyár

6 éve, 10 hónapja és 3 napja

Nem hiszem h sikerül nekik kivéve ha extra szolgáltatást tudnak nyújtani.

válasz erre