A Sony Xperia 5 II lehet az eddigi legkisebb 5G-s okostelefon

2020. április 13.
12.0831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár nem előírás, hogy az 5G-s okostelefonok csak óriási kijelzővel érkezhetnek, mivel azonban a technológia leginkább a zászlóshajókhoz kapcsolódik, ezért megszokott, hogy az efféle eszközök óriási méretekkel rendelkeznek.

Ezzel a trenddel akar most egy kicsit szembemenni a Sony, akik direkt a kisebb kezű emberekre gondolva japán pletykák szerint úgy döntöttek, hogy az Xperia 5 II esetében 6 hüvelyk alá viszik a kijelzőméretet, ezáltal 5,6-5,8 hüvelyk között számolhatunk vele, amire korábban még soha nem volt példa egyetlen 5G-s készülék esetében sem, lévén mindegyik 6 hüvelyk feletti értékekkel rendelkezett.

Az Xperia 5 II egyébiránt a Sony második 5G-s okostelefonja lesz a sorban, azt viszont még nem tudjuk, hogy pontosan milyen hardverekkel érkezhet, de az Xperia 5 korábban Snapdragon 855-re épült fel, így ez lehet az alapszint, a kiindulópont.
4 hozzászólás

petrovicsz

4 éve, 3 hónapja és 16 napja

Ideje lenne már hogy talpra álljanak, de úgy látom, egyszerűen képtelenek felvenni a ritmust. Pedig ez is egy jó lépés, csak ****ul fogják árazni. Mint minden mobiljukat.

válasz erre

Tommy

4 éve, 3 hónapja és 17 napja

Legalább valamiben kitűnik... nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Kisfaludy82

4 éve, 3 hónapja és 17 napja

Fura hogy ma már ezt nevezzük kicsinek.. mosolygó smiley

válasz erre

Harder

4 éve, 3 hónapja és 17 napja

Legalább valamiben ki fog emelkedni a Sony mobil is.. röhögő smiley

válasz erre