A Sony bemutatta az Xperia L4 okostelefont

2020. február 21.
6.3191
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Újabb középkategóriában induló okostelefont mutatott be a nagyvilágnak a Sony, így megismerhettük az Xperia L4 névre keresztelt készüléket, melyet eredetileg bizonyára az MWC 2020 expón szerettek volna prezentálni a japánok, csakhogy a koronavírus keresztülhúzta számításaikat.

A kérdéses eszköz egy 21:9-es képaránnyal rendelkező, 6,2 hüvelykes kijelzővel szerelt okostelefon lett, melynek panelje 720x1680 képpontos HD+ felbontáson alapul, érdekessége pedig, hogy ujjlenyomat-olvasóját nem a hátlapra, de még csak nem is a képernyő alá kapta, hanem a készülékház jobb oldalára.

A telefon nem a kimagasló, inkább a megbízható teljesítményre hajt, ezáltal egy MediaTek Helio P22-es lapka biztosítja neki az erőforrásokat, mely egy nyolcmagos, Cortex-A53-as magra épülő, PowerVR GE8320-as GPU-val kiegészített hardverkészlet lett, méghozzá 3GB RAM és 64GB ROM társaságában, szoftveresen gyári Android 9-re épülve.

A kamerák terén a hátlapra egy 13 megapixeles főszenzor került, mégpedig egy 5 és egy 2 megapixeles kisegítő kamera mellett, miközben az előlapra egy aprócska szenzorfélszigeten egy 8 megapixeles fényképezőgép biztosítja a szelfizés lehetőségét.

A 3580 mAh-s akkumulátorral kiegészített készülék áráról pontos részleteink egyelőre még nincsenek, de várhatóan még az idén felkerül a boltok polcaira.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Levi87

4 hónapja, 3 hete és 2 napja

Ez még a középkategóriában is full átlag. Nem értem, minek.

válasz erre

techiii

4 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nem egy nagy szám.

válasz erre

login_password

4 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nem sokat fejlődnek kinézetre a Sony telefonok.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink