A Sony bejelentette az Xperia Home Launcher következő generációját

2018. június 19.
6.4591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Sokan megijedtek, amikor kiderült, hogy a Sony leállítja az Xperia okostelefonok sajátos indítóképernyőjének fejlesztését, avagy az Xperia Home-ot, azonban a hírek szerint nincs ok az aggodalomra, mert valami sokkal jobb jöhet helyette.

A Sony ugyanis egyes spekulációkkal ellentétben nem vált át az Android gyári kezelőfelületére, helyette belekezdtek az Xperia Home Launcher következő generációjának munkálataiba, amiről egyelőre annyi derült ki, hogy az eddigi megoldásokat teljes egészében kihajítják, és az alapoktól kezdik a tervezést.

Ez a gyakorlatban egy minden eddiginél újszerűbb kezelőfelületet eredményezhet majd, noha egyelőre senki sem tudja még, hogy az újdonság pontosan mikor érkezik, egyáltalán milyen fontosabb frissítéseket hoz magával.
indítóképernyőjének fejlesztését, avagy az Xperia Home-ot, azonban a hírek szerint nincs ok az aggodalomra, mert valami sokkal jobb jöhet helyette.'>
4 hozzászólás

DarkZer0

6 éve, 4 hónapja és 2 napja

Z1 óta elszakadtam a Sonytól...

válasz erre

TEchie

6 éve, 4 hónapja és 3 napja

Kár hogy ennyire el vannak szállva az árakkal. Sokkal barátibb áron kéne adniuk a telefonjaikat és akkor nem küszködnének.

válasz erre

CharlieFirpo

6 éve, 4 hónapja és 3 napja

Ezzel egyidőben az egész telefonkoncepciót is jó lenne újragondolni, mert az irreálisan drága, nulla extrát nyújtó telefonokkal soha nem fognak labdába rúgni.

válasz erre

Harder

6 éve, 4 hónapja és 3 napja

Amennyien használják egyáltalán a mobiljaikat, nem hiszem hogy bárkit is érdekel, jön-e helyette más! röhögő smiley

válasz erre