A sima iPhone X nem elég drága? Akkor itt az iPhone X Bentley Edition!

2018. február 02.
2.0141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az iPhone X árát túlzás nélkül még azok a vásárlók is magasnak vélik, akik egyébként nagy megelégedéssel használják az Apple okostelefonját, azonban a minap felbukkant a világhálón egy újabb modell, aminek bizonyára nagyon örülnek majd az újgazdag gyerekek.

Ez nem más, mint az iPhone X Bentley Edition, ami jelenleg még nem hivatalos - ergo lehet, hogy csak egy átverés az egész -, ellenben egészen valódinak tűnik a róla napvilágot látott fotó, mely alapján egy a Bentley autógyártó logójával ellátott készülékről beszélhetünk, amiből világszerte mindössze 100 példány készül.

A telefon belsőleg semmilyen extrát sem kínál a vásárlóknak, ellenben kívülről annál inkább, hiszen az egyedi dizájn mellett - mely főleg a hátlapot érinti - 18 karátos aranybevonatot kapott a kamera szegélye, és a készülék házának oldala is, amivel bizonyára több millió forintra emelkedik majd a telefon ára.

A sima iPhone X nem elég drága? Akkor itt az iPhone X Bentley Edition! - 2. kép

A kiszivárgott kép alapján egyébiránt az iPhone X Bentley Edition-t a Golden Ace Geneva készíti, akik egy valóban létező ázsiai gyártóként korábban több ilyen egyedi terméket piacra dobtak már.
3 hozzászólás

inkognito

1 éve, 1 hónapja és 17 napja

Az ilyeneket csak arab sejkek veszik. Azok ennyire sznobok.

válasz erre

Harder

1 éve, 1 hónapja és 17 napja

Sznobmobil.

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 1 hónapja és 17 napja

Szokásos szerény Edition.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink