A Samsung virtuális asszisztense megelőzte a Galaxy S8-at

2017. március 20.
3.4351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Keresztbe húzva a várakozásokat, melyek szerint a március 29-én tartandó Samsung Unpacked eseményen a Galaxy S8-cal együtt debütál a koreai gyártó új virtuális asszisztense, a Bixby névre keresztelt megoldás úgy döntött korábban érkezik.

Kicsit meglovagoltuk az AI asszisztens fogalmát, természetesen nem kelt életre a Skynet, hanem a Samsung döntött úgy, hogy megoszt egy-két információt a legújabb szoftveréről. Mint mondták, Bixby az összes új készülék alapja lesz, folyamatosan tanulni fog és feltérképezi a felhasználói szokásokat és ezek alapján mindenkinek egyedileg tud a segítségére lenni.

A demózás természetesen március 29-én esedékes mi máson, mint az esemény sztárján, a Galaxy S8-on, amelyre előtelepítve lesznek a Bixby-vel kompatibilis applikációk, melyek száma egyelőre korlátozott, de vélhetően rohamosan bővülni fognak.

Az információmorzsák közt lényegi pont, hogy a Samsung megoldása képes lesz megérteni és feldolgozni a hiányos parancsokat is, melyeket az adott tanulási fokozatok alapján nagy pontossággal tud majd megfelelően kiegészíteni és végrehajtani.
3 hozzászólás

techiii

2 éve, 5 hónapja és 8 napja

Nem lesz gyenge ez az s8.

válasz erre

TEchie

2 éve, 5 hónapja és 8 napja

Talán ez majd fog tudni magyarul...

válasz erre

Levi87

2 éve, 5 hónapja és 8 napja

Minek még egy asszisztens...

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink