A Samsung továbbra is kitart az FM rádió mellett

2018. január 15.
2.3521
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A jack csatlakozó egyre több gyártó általi megszüntetése sokaknál a mai napig kiveri a biztosítékot, amit csak tetéz az a szituáció, hogy az FM rádiót is sokak kiveszik a portfólióból - nem így a Samsung.

Nehéz azt mondani a Samsungra, hogy nem tartja tiszteletben a felhasználói igényeket, ugyanis a cég a mai napig kitart olyan technológiák mellett, amiket sokan elavultnak tartanak, így van ez az FM rádióval is, amit a jövő modelljeinél is használni fognak, ehhez peidg a NextRadio a partnerük.

A NextRadio online és FM sávokon is elérhető, valamint a koreai cég partnereiként sok felhasználóhoz elérnek majd, hiszen akiknek még fontos a rádió, ők nagy valószínűséggel Samsung mobilt fognak majd a jövőben választani.

Ezzel szemben érdemes megemlíteni a legnagyobb riválisnak számító Apple-t, ahol az iPhone 7 illetve a 8 esetében sem találjuk meg az antennát, ami mellett azt is kihangsúlyozták, hogy nem tartják fontosnak ezt a funkciót, és a jövőben sem fog visszakerülni egyik iPhone modellbe sem.
2 hozzászólás

Kisfaludy82

6 éve, 8 hónapja és 24 napja

Ezer éve nem hallgatok rádiót, de nyilván nem is én vagyok a célközönség mosolygó smiley

válasz erre

technomancer

6 éve, 8 hónapja és 24 napja

Teljesen felesleges funkció.

válasz erre