A Samsung Mobile vezére már Galaxy Note 9-cel feszít

2018. július 18.
2.1541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Egy igencsak érdekes kép bukkant fel a világhálón DJ Koh-ról, a Samsung Mobile vezéréről, aki a jelek szerint már cége legújabb okostelefonját, a Galaxy Note 9-et hajtja, lévén a fotósok egy érdekes megjelenésű eszközzel kapták lencsevégre a minap.

Bár a fotó nem a legjobb minőségű, azonban arra mégis bizonyítékkal szolgál, hogy a Note 9 hátlapja egy kisebb dizájnváltáson esik át - már ha valóban ezt tartja a kezében az ügyvezető -, ezáltal a dél-koreai óriás a kamerarendszer alá költöztette az ujjlenyomat-olvasót, ami nagyjából az új eszköz legnagyobb újításának tekinthető majd.

A korábban kiszivárgott renderelt képek alapján ugyanis az eszköz gyakorlatilag semmiben nem különbözik az előző generációtól a dizájn terén, de a hardverek tekintetében sem vitte túlzásba az újdonságokat a Samsung, így az Exynos 9810-es lapka mellé 6 vagy 8GB RAM, 64 vagy 256 GB ROM és egy 4000 mAh-s akkumulátor került.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

6 éve, 3 hónapja és 1 napja

Merész ember, hogy bevállalja a bétatesztelő szerepét. röhögő smiley

válasz erre

TEchie

6 éve, 3 hónapja és 1 napja

Menőzik a pali. röhögő smiley

válasz erre

muki

6 éve, 3 hónapja és 1 napja

Különcködik. röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

6 éve, 3 hónapja és 1 napja

A flakonokon és a háttéren látszik, hogy ez is Kínából szivárgott ki, mint minden Samsung prototípus képe... röhögő smiley

válasz erre