A Samsung is tud henger alakú PC-t készíteni

2016. október 13.
2.0611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Samsung nem éppen az a vállalat, mely uralja a PC-s eladásokat, ugyanakkor néha-néha belekóstolnak a számítógépek piacába, melyen volt már több komolyabb megoldásuk is, a nagy dömpinget mégsem vállalják be.

A nemrég bemutatott Samsung ArtPC Pulse Premium gép láttán azonban valószínűleg sokan kívánják azt, hogy a vállalat komolyabb energiát fektessen a számítógépes szektorba. Az átlagfelhasználóknak és vállalatoknak szánt masina ugyanis nem egy átlagos asztali gép, henger alakú házával főként az Apple Mac Pro-ra hasonlít és kimondottan csinos darab.

Az Apple gépével ellentétben a Samsung nem csúcshardverekkel tömte tele a gépet, inkább egy közép és visszafogottabb felsőkategóriába lehetne sorolni a konfigurációkat. Két konkrét modellt említettek, melyekben a 2GB-os AMD Radeon RX 460 a közös pont, míg a processzor szerepét egy Intel Core i7-6700-as vagy Core i5-6400-as modell tölti be.

Melléjük 8 vagy 16GB DDR4-es memória és HDD valamint SSD tárhely társul, kiegészülve a HDMI 2.0 és USB Type-C csatlakozókkal. A felső részen egy 360 fokos Harman Kardon hangrendszer is található, mely hangulatvilágítást is kapott.

A kezdőárat 1200 dollárban határozták meg, de az erősebb modell már 1600 dollárba kerül.
1 hozzászólás

TEchie

8 éve, 2 hónapja és 1 napja

A macpro ronda, ez szép. És árban is rommá veri. Ennyi.

válasz erre