A Samsung is iPad riválison dolgozhat

2018. május 18.
3.2161
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az Androidos tablet piac haldoklik, míg az Apple által megálmodott iPad ha nem is szárnyal, de érzékelhető forgalmat generál, így a konkurencia legjobb döntése, ha ellenfelet próbál állítani neki, és úgy fest a Microsoft mellett a Samsung is kész felvenni a kesztyűt.

A Microsoft már dolgozik egy olcsóbb Surface-en, míg a legfrissebb hírek szerint a Samsung a prémium kategória mellett egy Galaxy Tab Advanced 2 névre keresztelt családon ügyködik, ami a pénztárcabarát árcédulával igyekszik piacot nyerni magának.

A probléma ott adódik, hogy ha már az ember egy prémium kategóriájú tabletben gondolkodik, a józan ész és érvek alapján arra jut, hogy a legjobb befektetés egy iPad, így olyan iPad riválist kell gyártani, ami nem túl drága, ellenben korrekt minőségű és teljesítményű.

Ez lehet a koreai oldalakon felbukkant SM-T583 kódnevű Samsung modell, amiről túl sok minden még nem olvasható, de annyi biztosnak tűnik, hogy 10 colos kijelzőt kap, a Wifis verzió pedig 280 dollár körül, míg az LTE kiadás 384 dollár környékén mozoghat.
3 hozzászólás

Harder

8 hónapja, 2 hete és 5 napja

A Galaxy Tab S-ek nagyon jó készülékek voltak az elején, de aztán elkezdtek jönni az olcsóbb és sokkal ****abb verziók. Ez is ezek sorát fogja bővíteni.

válasz erre

CharlieFirpo

8 hónapja, 2 hete és 6 napja

Az a baj hogy a droidos gyártók azt hiszik ugyanannyit elkérhetnek mint az Apple. Pedig nagyon nem, főleg ha nem közelít a minőség.

válasz erre

Porthos

8 hónapja, 2 hete és 6 napja

Apple jól csinálja ezt, állandóan fejleszti a rendszert, az Android nem jó tabletre és kész.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink