A Samsung is három verziót mutathat be a következő csúcsmodellből, és nem lesz beépített ujjlenyomat olvasó a kijelzőben

2018. szeptember 13.
4.2551
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A tegnapi napon egy bemutatón túlestünk, az Apple végre bemutatta az új mobiljait, így a figyelmünk már a Samsung Galaxy S10 felé irányul, amivel kapcsolatban több, korábbi teória is megdőlni látszik.

A TechnoBuffalo értesülései szerint ugyanis a koreaiak az Apple-höz hasonlóan szintén 3 verziót mutathatnak be a Samsung Galaxy S10-ből, amivel kapcsolatban a legújabb fejlemény, hogy mégsem lesz a kijelzőbe építve az ujjlenyomat olvasó.

Korábban mi is írtunk róla, hogy a Qualcomm új, szupergyors megoldása kerül majd az S10 kijelzőjébe, ám ez most megdőlni látszik, mint ahogy az is, hogy kettőnél több kamerát nem fognak a hátlapra illeszteni.

Az S10 Plus lehet az az eszköz, amely a Huawei-nél látott három kamera megoldást alkalmazná, a másik két modell esetében megmaradna a hagyományos dual rendszer. ezek után már csak az a kérdés, hogy a 2019 elején megjelenő Samsung mobilok versenyezni akarnak-e a tegnap bemutatott iPhone-ok kijelzőméretével.
5 hozzászólás

CharlieFirpo

6 hónapja, 3 hete és 3 napja

Érdekes hogy náluk sem lesz beépítve az ujjlenyomat olvasó.

válasz erre

Levi87

6 hónapja, 3 hete és 3 napja

Amióta csak lekerekített képernyőt tudnak kiadni, tök mindegy mit csinálnak, rengetegen le****ják akik azelőtt vásárlók voltak.

válasz erre

Kisfaludy82

6 hónapja, 3 hete és 3 napja

Hajrá. Legyen méginkább tucatmobil!

válasz erre

Harder

6 hónapja, 3 hete és 3 napja

Csodás. S10 Max?

válasz erre

inkognito

6 hónapja, 3 hete és 3 napja

Nyilván nekik is kell a szintet hozni.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink