A Samsung gyártja a MacBook Pro OLED panelét

2016. november 02.
2.6091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az Apple és a Samsung rivalizálása már évek óta érdekes témát jelent a hírekben, a bírósági pereskedések és a szimpatizánsok harcai mellett azonban a két vállalat komoly együttműködésekben is benne van.

Erről az oldalukról vélhetően keveset beszélnek, de egyébként főként arról van szó, hogy a Samsung gyárt be az Apple-nek, hiszen maga az Apple sok mindennel nem tudna szolgálni a komoly gyártóerővel rendelkező dél-koreai riválisának. Az amerikai óriás nemrég mutatta be az OLED kijelzős MacBook Pro modelljeit, melyekhez állítólag a Samsung gyártja a legnagyobb hírverést keltő paneleket.

Koreai források szerint a Samsung Display A2-es vonalból választott az Apple, míg a kijelző vezérlését szintén a Samsung egyik részlege, a System LSI Business biztosította. Nem ez lenne az első eset, hogy a két vállalat együttműködik, noha hivatalos megerősítés még nem érkezett egyik féltől sem, de vélhetően nem fogyna kevesebb MacBook Pro attól, hogy az egyik legnagyobb rivális szolgáltatta a legfontosabb alkatrészét.
1 hozzászólás

Kisfaludy82

4 éve, 5 napja

Annyi szálon kötődnek egymáshoz, hogy egymás nélkül moccanni sem bírnának már!

válasz erre