A Samsung Galaxy S10 is megkaphatja a fordított vezeték nélküli töltést

2018. december 17.
4.0061
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Újabb Samsung Galaxy S10 pletyka látott napvilágot, már nem is tudjuk számon tartani e hónapban hányadik, ebben viszont nem a külsőt vagy a teljesítményt, hanem a használhatóságot érintő funkcióról olvashatunk, ez pedig a fordított vezeték nélküli töltés.

Emlékezzünk csak vissza, hogy az idei év talán legnagyobb durranása nem a Samsung, hanem a Huawei háza tájáról érkezett, ugyanis a Mate 20 Pro amellett, hogy egy brutálisan erős mobil, ami kiváló fotós képességgel van megáldva, fordított vezeték nélküli töltési lehetőséget is kapott.

A Qi töltési szabványban engedélyezésre került az az opció, hogy nem csak felvenni képes a mobil az energiát, de annak leadásával más eszközöket, amelyek rendelkeznek vezeték nélküli töltéssel, táplálni is tudjuk, amit a Galaxy S10 is megkaphat, állítja a SamMobile.

A nagyok közt elkerülhetetlen a másolás, most egy lépéssel a Huawei van előrébb, így a Samsung kényszerült erre a pályára, ami azt is jelenti, hogy ha valóban lesz ilyen opció az S10-ben, akkor kénytelenek lesznek egy jóval nagyobb akkumulátort is a burkolat alá helyezni.
3 hozzászólás

muki

6 hónapja, 1 hete és 5 napja

Semmilyen gyakorlati haszna nincs. Jópofa de ennyi.

válasz erre

Fikarc

6 hónapja, 1 hete és 5 napja

Teljesen felesleges feature, ráadásul Huawei esetén nem is működik.

válasz erre

TEchie

6 hónapja, 1 hete és 5 napja

Szerintem a kutya nem használja.

válasz erre