A Samsung Galaxy Note 8 is 94 pontot ért el a DXOMark tesztjén

2017. október 04.
3.5431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Nem is olyan régen mi is beszámoltunk róla, hogy az iPhone 8 Plus kamerája messze jobbnak bizonyult, mint a tavalyi legjobbnak számító Google Pixel, ám ma még ha legyőzni nem is tudta, de a Note 8 szintén beállította a pontrekordot.

Végre a Samsung Galaxy Note 8 is eljutott a DXOMark-hoz, ahol a szakemberek gyorsan el is végezték rajta a szokásos kameratesztet, ennek végeredménye 94 pont lett, pont annyi, mint a szintén idén debütált iPhone 8 Plus-nak. Így kijelenthető, hogy jelen pillanatban e két modell rendelkezik a legjobb fényképezésre alkalmas modullal.

A Samsung Galaxy Note 8 is 94 pontot ért el a DXOMark tesztjén - 2. kép

A döntetlen szituáció újra csak megerősíti azt a tényt, hogy mind Android, mind pedig iOS fronton van minimum 1 olyan csúcs megoldás, amely ki tudja maxolni az elérhető technológiát, így a felhasználóknak csak szimpatikus platformot kell kiválasztaniuk, ugyanazt a minőséget kapják.

Ezek után kíváncsian várjuk, hogy a ma debütáló Google Pixel XL 2, valamint a hamarosan érkező Huawei Mate 10 mit fog produkálni a nívós teszten, mert ha ezek is képesek lesznek ugyanilyen, vagy nagyon hasonló teljesítményre, akkor kijelenthető lesz, hogy az idei évben dúskálunk a jobbnál jobb megoldásokban.

A Samsung Galaxy Note 8 is 94 pontot ért el a DXOMark tesztjén - 3. kép

2 hozzászólás

Harder

7 éve, 15 napja

Samsungnak mennyivel ****abb a bokeh effektje...

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 15 napja

De fura hogy mennyire más a két kép és mégis ugyanaz az értékelés.

válasz erre