A Samsung csúsztatná a Galaxy S8 megjelenését

2016. október 24.
2.7321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Így vagy úgy, de a Samsung az átlagnál többet szerepel a nyomtatott és online sajtóban, aminek a Note 7 körüli megbízhatatlanság a fő oka és talán emiatt is döntöttek úgy hogy szándékos késésbe torkollik a Samsung Galaxy S8 megjelenése.

Eleinte arról szóltak a pletykák, hogy a Note 7-tel kapcsolatos tűzesetek, valamint az ebből fakadó rövid életet megélt széria helyett a tervezettnél előbb kerül forgalomba az S széria legújabb modellje az S8. A Wall Street Journal által publikált friss információk szerint ez a tézis megdőlni látszik, mivel a Galaxy S8 fejlesztési részlege kivár. Ennek oka, hogy a Note 7 váratlan lángralobbanásai körül még rengeteg a tisztázatlan dolog, konkrétan a Samsung még mindig nem tudja pontosan mi is okozta ezeket az eseteket.

Az eredetileg jövő év februárjára tervezett MWC konferencián történő debütálás tehát elhalasztásra kerülhet, a mostani álláspont szerint 2 héttel, ami miatt egy független, önálló Unpacked esemény megtartására egyre nagyobb a valószínűség.

Ezzel párhuzamosan pedig a dél-koreai cég kedvezményt is biztosíthat az S8 illetve a Note 8 azon vásárlóinak, akik Note 7 tulajok voltak. Kedves gesztus lenne mindez, de arról még nem nyilatkoztak, hogy ez mely régiókban történne meg, ha valóban így lesz.
3 hozzászólás

TEchie

8 éve, 1 hónapja és 17 napja

Hát ez nem sokkal kerül odébb... Maximum évente szabadna kiadni új verziókat, nem fél meg háromnegyed évente mert így értéküket vesztik nagyon hamar... wtf smiley

válasz erre

Mordorer

8 éve, 1 hónapja és 17 napja

Ez még így is nagyon elkapkodottnak tűnik... wtf smiley

válasz erre

csirkee

8 éve, 1 hónapja és 17 napja

Jobban el kellene azt csúsztatni, de ők tudják.

válasz erre