A Samsung csúsztatná a Galaxy S8 megjelenését

2016. október 24.
2.5151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Így vagy úgy, de a Samsung az átlagnál többet szerepel a nyomtatott és online sajtóban, aminek a Note 7 körüli megbízhatatlanság a fő oka és talán emiatt is döntöttek úgy hogy szándékos késésbe torkollik a Samsung Galaxy S8 megjelenése.

Eleinte arról szóltak a pletykák, hogy a Note 7-tel kapcsolatos tűzesetek, valamint az ebből fakadó rövid életet megélt széria helyett a tervezettnél előbb kerül forgalomba az S széria legújabb modellje az S8. A Wall Street Journal által publikált friss információk szerint ez a tézis megdőlni látszik, mivel a Galaxy S8 fejlesztési részlege kivár. Ennek oka, hogy a Note 7 váratlan lángralobbanásai körül még rengeteg a tisztázatlan dolog, konkrétan a Samsung még mindig nem tudja pontosan mi is okozta ezeket az eseteket.

Az eredetileg jövő év februárjára tervezett MWC konferencián történő debütálás tehát elhalasztásra kerülhet, a mostani álláspont szerint 2 héttel, ami miatt egy független, önálló Unpacked esemény megtartására egyre nagyobb a valószínűség.

Ezzel párhuzamosan pedig a dél-koreai cég kedvezményt is biztosíthat az S8 illetve a Note 8 azon vásárlóinak, akik Note 7 tulajok voltak. Kedves gesztus lenne mindez, de arról még nem nyilatkoztak, hogy ez mely régiókban történne meg, ha valóban így lesz.
3 hozzászólás

TEchie

4 éve, 9 napja

Hát ez nem sokkal kerül odébb... Maximum évente szabadna kiadni új verziókat, nem fél meg háromnegyed évente mert így értéküket vesztik nagyon hamar...

válasz erre

Mordorer

4 éve, 10 napja

Ez még így is nagyon elkapkodottnak tűnik...

válasz erre

csirkee

4 éve, 10 napja

Jobban el kellene azt csúsztatni, de ők tudják.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink