A részvényesek számon kérték a Samsungot, hogy miért nem zárkóznak fel az Apple-höz

2020. március 18.
9.8041
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Túlzás nélkül alaposan odapörköltek a Samsung részvényesei a dél-koreai óriásnak, lévén az ötvenegyedik éves részvényestalálkozón a legfontosabb partnereik több ízben is felhozták az Apple-t és hozzájuk próbálták hasonlítgatni a céget.

Az egyik részvényes elmondta, hogy az első osztályos gyermeke szeretett volna egy iPhone-t, ám mivel ő maga részvénytulajdonos, így végül egy Galaxy-telefon mellett tették le a voksukat, de ennek kapcsán rákérdezett, hogy miként haladnak a Samsung brand-építési tervei.

DJ Koh, a vállalat elnöke erre csak annyit mondott, hogy a versenytársaiktól kell tanulniuk, ám hogy mik a rövid vagy hosszútávú terveik, az nem derült ki. Más azt kritizálta, hogy miért nincs egy AirPods Pro vetélytárs a Samsung égisze alatt, illetve mikor tervezik a Galaxy Buds szériába elhozni az aktív zajszűrést, ám Koh erre is csak annyit mondott, hogy idő kérdése, mikor vezetnek be új funkciókat a hardverbe.

A mai jelentésben kiemelt végső befektető a felhasználók ezreinek aggodalmát fejezte ki a Galaxy S20 lapkakészlettel kapcsolatban. Pontosabban, a Snapdragon 865 használatát az Egyesült Államokban és Dél-Koreában, a gyengébb Exynos 990-et pedig Európában és más nemzetközi piacokon.

DJ Koh azzal védte a döntést, hogy nem csak azért erőltetik az Exynos lapkakészletet, mert a Samsung hozta létre, hanem a "verseny logikája" alapján hozták meg a döntést, annak ellenére, hogy sokan azt állítják, hogy a Galaxy S20 készülékek kevésbé versenyképesek Európában, mint másutt.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

6 hónapja, 2 hete és 1 napja

El nem tudom képzelni, milyen versenylogikáról beszél.

válasz erre

Fikarc

6 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ezt az EU-s Exynos lapka dolgot én is rühellem, ez rohadt gáz.

válasz erre

Ronalddo

6 hónapja, 2 hete és 1 napja

Mondjuk ez azért nem olyan egyszerű feladat, gondolom.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink