A rendező szerint a Dűne 2-ben már kevesebb párbeszéd és több akció lesz

2021. október 24.
77.5031
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Denis Villeneuve rendező szerint a Dűne 2-ben több akció lesz, mint az első filmben, habár egyelőre még nincsenek konkrét információk arról, hogy egyáltalán elkészülhet-e a folytatás - mindez az első rész sikerétől függ.

Amikor először jelentették be, hogy Villeneuve rendezi Frank Herbert sci-fi regényének adaptációját, a Dűne rajongói elkezdtek azon tűnődni, hogyan fogja életre kelteni az epikus történetet. Úgy döntöttek, hogy a legjobb módja a történet elmesélésének, ha az első könyvet két részre osztják, még akkor is, ha a Warner Bros. hivatalosan nem adott zöld utat a Dűne 2-nek.

A Fandangónak adott interjújában Villeneuve beszélt arról, milyen lesz a Dűne 2 forgatása, ha megtörténik. Miután a Dűne két és fél órás játékidejének nagy részét a bonyolult világ, a politika és a karakterek felépítésére fordította, a rendező izgatottan várja, hogy túljusson az alapok lefektetésén. Villeneuve szerint ez azt jelenti a Dűne 2 számára, hogy több akciót és kevesebb párbeszédet fog tartalmazni, miközben Paul Atreides történetének következő részét meséli el.

4 hozzászólás

techiii

1 hónapja, 1 hete

Nekem egy kicsit bevezető szerű volt az első rész, de nyilván kellett h értse az ember mi történik.

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 1 hete

Helyes gondolat!

válasz erre

inkognito

1 hónapja, 1 hete

Nyilván, hiszen ezután jön az igazi harc.

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 1 hete

Várható volt, ez a mostani inkább olyan felvezetés féle.

válasz erre