A Relativity Space új gyárában egy rakás 3D nyomtatóval fognak Terran-rakétákat készíteni

2021. július 02.
32.9271
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A 3D rakétanyomtatással foglalkozó Relativity Space azt mondta, hogy a műveletek és a gyártás jelentős kiterjesztését tervezi a Terran rakétasorozat termelésének növelése érdekében, így egy masszív épületi bővítést szándékoznak megejteni.
 

A cég szerdán, azaz június 30-án közölte, hogy aláírt egy 93 ezer négyzetméteres központi gyár kapcsán a Goodman Kereskedelmi Központban. A 93 hektáros üzem a Boeing C-17-es katonai szállító repülőgépeinek gyártására szolgált, az utolsó C-17-et 2015-ben állították elő. Most az említett cég megtartja a meglévő gyárterületét a Terran 1 rakéta gyártásának folytatása érdekében.

A Relativity 2022 januárjában foglalja el az új helyszínt, amely végül a vállalat több tucat saját Stargate nyomtatójának otthona lesz, amelyek képesek lesznek előállítani a Terran 1-et és a rakéta újonnan bejelentett, újrafelhasználható változatát, a Terran R-t. Konkrétan kevesebb mint 60 nap alatt új rakétát hozhatnak létre ezáltal!

A Relativity által tervezett felvételi hullám részeként több mint 2000 új alkalmazott számára is lesz hely, úgyhogy egy kazal friss hússal is kiegészül a cég.
5 hozzászólás

CharlieFirpo

3 hónapja, 3 hete és 4 napja

Nagyon beindult a dolog, csak szálljunk már fel végre, legalább a Holdig.

válasz erre

inkognito

3 hónapja, 3 hete és 4 napja

Ejha az komoly nagyon.

válasz erre

Gólem

3 hónapja, 3 hete és 4 napja

Rakétanyomtatás baaaazd.

válasz erre

Levi87

3 hónapja, 3 hete és 4 napja

Az a durva!

válasz erre

Porthos

3 hónapja, 3 hete és 4 napja

Az a kemény, amikor már a rakéta is nyomtatóval készül.

válasz erre