A Razer bemutatta a világ legkisebb gamer laptopját

2018. május 22.
4.4351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A prémium kategóriás gamer kiegészítőiről ismert Razer bejelentette minden idők legkisebb, kifejezetten videojátékosok számára megálmodott hordozható számítógépét, mely Razer Blade név alatt egy 15,6 hüvelykes kijelzővel lett felszerelve.

A 144 Hz-es képfrissítéssel dolgozó full HD képernyő mellett a laptop 16,8 milliméter vékony lett, a hardvereket pedig egy csinos alumínium házban helyezték el, amihez speciális hűtési rendszert álmodtak meg, mely a hőcsöves megoldás helyett a gőzkamrás technológiát támogatja.

Az alkotóelemek tekintetében a Razer Blade egy nyolcadik generációs Intel Core i7-8750H processzort tett a gépezetbe, ami akár 4,1 GHz-es tempóra is képes a Turbo Boost által, miközben a grafikus vezérlő tekintetében az Nvidia GeForce GTX 10 Series tagjaival vásárolhatjuk meg, ezáltal GTX 1060-as és GTX 1070-es is kerülhet bele.

Mindemellett a gépezetbe 16 vagy 32GB memória, illetve alsó hangon egy 512GB-os, ámde ár függvényében 2TB-ig bővíthető SSD került a Razerre jellemző minőség és kiegészítők társaságában. A Razer Blade kezdőára a legkisebb konfiguráció esetén 1900 dollár lett, és a világ legtöbb pontján már mától megvásárolható.
2 hozzászólás

CharlieFirpo

6 éve, 5 hónapja és 1 napja

Nagyon szép gép! meglepett smiley

válasz erre

Fikarc

6 éve, 5 hónapja és 1 napja

13 colban már kezdenék is rá spórolni.

válasz erre