A Qualcomm lobbizni kezdett az amerikai kormánynál, hogy chipeket gyárthassanak a Huaweinek

2020. augusztus 11.
3.3411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Nem kizárt, hogy a Qualcomm lehet a Huawei nagy megmentője, miután ugyanis a kínai óriást gyakorlatilag ellehetetlenítette az amerikai kormány, egyelőre senki sem tudja még, hogy a vállalat kivel gyártat lapkákat jövőben megjelenő okostelefonjaiba.

Az általuk fejlesztett Kirin chipseteknek ugyanis a jelek szerint egy ideig vége, de a MediaTek, a Samsung vagy a Qualcomm kisegítheti őket a bajból, a jelek szerint pedig úgy tűnik, hogy utóbbiak lehetnek a nagy megmentők, lévén az egyik legnagyobb lapkagyártó lobbizni kezdett az amerikai kormánynál azért, hogy hadd gyárthassanak és árulhassanak chipeket a kínaiak számára.

A Qualcomm és a Huawei korábban már dolgoztak együtt, a kínaiak több belépő- és középkategóriás okostelefonjába is Snapdragon lapkák kerültek, ha viszont most az amerikai kormány nem engedi az együttműködést, és a MediaTek vagy a Samsung kapja a megbízást, akkor azzal akár 8 milliárd dollárt is elbukhat az amerikai vállalat.
ellehetetlenítette az amerikai kormány, egyelőre senki sem tudja még, hogy a vállalat kivel gyártat lapkákat jövőben megjelenő okostelefonjaiba.'>
3 hozzászólás

Porthos

3 éve, 11 hónapja és 9 napja

Érdekes hogy a Google nem kapott ilyen engedményt...

válasz erre

rDAVE

3 éve, 11 hónapja és 9 napja

Hát ha a Microsoftnak lehet. Másfelől igazán viccesek ezek a kivételek...

válasz erre

techiii

3 éve, 11 hónapja és 9 napja

Na erre kiváncsi leszek, hogy engedik e nekik.

válasz erre