A pofátlanság netovábbja: a Disney+ további 30 dollárt kér a Mulan megtekintéséért - a havidíjon túl!

2020. augusztus 05.
5.5581
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Mulan premierje már egy ideje levegőben lóg, nem lehetett tudni, hogy mi lesz a sorsa, de most a Disney betonba véste a megjelenést: alapvetően néhány régióban látható lesz az alkotás filmszínházban, viszont Amerikában és sok másik országban a Disney+-ra kerül a film.

A probléma viszont nagyobb, mint gondolnánk: szeptember 4-én debütál a Mulan, amiért 30 dollárt kell kicsengetnie az előfizetőknek - igen, az előfizetőknek. Merthogy bizony nem elég a Disney+-os havidíj fizetése, további pénzt kell kiszórni, hogy meg lehessen nézni a Mulant.

Jelen pillanatban nálunk úgy fest, hogy műsorra tűzik a kérdéses blockbustert, tekintve hogy nálunk nem elérhető a Disney+ szolgáltatás, valamint a mozik nyitva vannak, de kétségtelen: a Mickey Egeres cég a pofátlanság egy vadonatúj szintjét prezentálja ezzel az aljas üzleti modellel.
5 hozzászólás

Fikarc

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Bátor lépés, mit ne mondjak.

válasz erre

Huginn

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Majd lesz Disney+ Pro előfizetés is ilyen esetekre...

válasz erre

rDAVE

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Azért pár dolgot ne felejtsetek el... Ez moziba készült volna és baromi drága volt a forgatás. Minden egyes embernek ki kellett volna fizetnie a mozijegyet, de disney+-nál az egész család vagy haveri társaság be tud ülni elé. 5 embert összeszednek, akkor már csak 6 dollár fejenként. Egynek meg csak van előfizetése, de ha nincs, akkor 1,4 dollár fejenként 5 embernél. Nyilván nem kelet-európaiaknak számolják az árat, itt el se érhető a +. Mellesleg még aznap torrentre kerül jó minőségben, nem úgy, mint a mozinál...

válasz erre

muki

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Na neeeeeeeeee! Ez milyen már!

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ez rohadt szánalmas!

válasz erre