A Pixel 3-ra gyúr a HTC

2017. március 31.
2.9361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A HTC sokáig volt nagy bajban, majd pedig a virtuális valóság piacán mutatott jó eredmények és a HTC 10-es csúcsmobil egészen jó szereplése úgy tűnt, hogy kimentette őket a bajból, aztán 2017-et megint gyengén kezdték.

A HTC U Ultra készülékek túlárazottak és maximum a külsejük miatt lehetnek vonzóak, míg a középkategóriában szintén az árazással van a gond. Korábban ezt ellensúlyozni tudták a partneri beszállításokkal, hiszen olyan nagy nevekkel dolgoztak együtt, mint például a Google, akinek mobilt és tabletet is készítettek.

A tajvani vállalat állítólag egy újabb nagy projektre hajt, ami rengeteg pénzt hozhat a konyhára 2018-ban, hiszen a Pixel 3-as családról van szó. Az első széria igen sikeresnek bizonyult, a második idén érkezik és a hírek szerint szintén a HTC készíti majd. A harmadik szériára állítólag már az LG is bejelentkezett, illetve a TCL is indulna, de nekik vélhetően jóval kevesebb esélyük lesz.
4 hozzászólás

Porthos

3 éve, 6 hónapja és 26 napja

Elhiszem hogy szeretne a HTC ott lenni a tűznél, mert nem sok esélyük van egyébként a túlélésre.

válasz erre

CharlieFirpo

3 éve, 6 hónapja és 26 napja

Sok sikert nekik. A Pixel telók nem az én világom, úgyhogy nagy eséllyel nem is találkozom a HTC-vel ott sem. Merthogy HTC telót amúgy sem vennék.

válasz erre

technomancer

3 éve, 6 hónapja és 26 napja

Legalább lenne valami forgalma ennek a szerencsétlen cégnek!

válasz erre

Kisfaludy82

3 éve, 6 hónapja és 26 napja

Velük kezdték az Androidot anno úgyhogy azért elég jó eséllyel indulnak...

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink