A Pixel 2 sem lesz olcsó

2017. szeptember 20.
3.6331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Google tavaly bemutatott új brandje, a Pixel termékcsalád második generációs eszközeinek leleplezésének dátuma már ismert, ám a mai napon napvilágot láttak az árak, amelyekkel kalkulálhatunk, ha egy Pixel 2-re vágynánk.

Október 4-e, ezt ismerjük, korábban be is számoltunk róla, de egyelőre ennyi volt fix, a többi információ csak spekuláció volt, kivéve persze, hogy a Pixel 2-őt a HTC, míg a nagyobb testvért az LG gyártja.

A mai napon azonban elég hitelesnek tűnő árcédula adatok láttak napvilágot, amelyekről elmondhatjuk, hogy a Google is végleg elengedte a csak szolgáltatást adok, a hardver legyen olcsó és megfizethető, ugyanis úgy tűnik a Pixel 2 XL vetekedni fog az iPhone X végárával.

Hogy pontos mennyibe is fog kerülni? A 64GB-os Pixel 2 649 dollárt míg a 128GB-os variáns 749 dollárt kóstál majd. Ez még a tűréshatáron mozog, de az igazi Apple feeling most kezdődik. Az előzetes hírek szerint a nagy testvér 64GB-os kiszereléssel 849, míg a 128-os 949 dollárba fog kerülni, ami csak 50 dollárral kevesebb, mint az iPhone X.
4 hozzászólás

Levi87

7 éve, 1 hónapja és 1 napja

Na akkor már inkább az iX. mosolygó smiley

válasz erre

CharlieFirpo

7 éve, 1 hónapja és 1 napja

Beteg árak kezdenek lenni. szomorú smiley

válasz erre

VDemon

7 éve, 1 hónapja és 1 napja

Nem gyenge! meglepett smiley

válasz erre

TEchie

7 éve, 1 hónapja és 1 napja

Na EZ tényleg NEM ÉR ennyit! röhögő smiley

válasz erre