A Photoshop megszorongatására készül az új Paint?

2016. október 09.
5.7601
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Microsoft végleges elhatározásra jutott azzal kapcsolatban, hogy az alapjaitól újragondolja a Paint rajzprogramot, amely kis túlzással évek óta a jól ismert lehetőségekkel és formában fogadott minket az egyes Windows operációs rendszereken.

A Windows 10 esetében azonban hamarosan szintet léphet a kérdéses program, amelyet a redmondi óriás az alapoktól kezdve újragondolt, ennek megfelelően annyi új lehetőség kapott benne helyet, amiről korábban még álmodni sem mertünk volna.

Az egyelőre még csak Paint Preview néven emlegetett alkalmazás ugyanis a teljesen új kezelőfelület és elrendezés mellett bár megkapja összes jól ismert funkcióját, a legnagyobb újdonság azonban a 3D megjelenése és alkalmazása lesz, aminek köszönhetően még a képszerkesztők világában teljesen járatlanok is elképesztő könnyedséggel tudnak térbeli alakzatokat és rajzokat készíteni.

Sőt mi több, a Microsoft gondol a gyakorlott képszerkesztőkre is, ennek megfelelően aki járatos például a Photoshop használatában, az egy igencsak széles eszköztárból válogathat majd annak érdekében, hogy képeket alkosson a semmiből, vagy már meglévőket szerkesszen át.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

rDAVE

8 éve, 1 hónapja és 11 napja

Jóféle, de azért ez nem adja százszázalékosan vissza, amit szeretnél. Ez olyan megalkuvós program. Ha nem értesz igazán hozzá, akkor ezzel szép dolgokat tudsz, de ha értesz egy gimp-hez vagy photoshop-hoz, akkor sokkal jobban ki tudod élni magad.

válasz erre

VDemon

8 éve, 1 hónapja és 11 napja

Ez nem semmi! meglepett smiley Végre valam újítás abban az ezeréves programban! röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

8 éve, 1 hónapja és 11 napja

Az igen! meglepett smiley Mondjuk a 3D szerintem nem ebbe valü, a Paint mindig gyors volt, húzott vele az ember néhány vonalat és kész is volt. Ez sokkal bonyolultabb, más a funkciója.

válasz erre

Kisfaludy82

8 éve, 1 hónapja és 11 napja

Na ez nem gyengén lett újragondolva! röhögő smiley

válasz erre