A OnePlus gondol a régebbi modellekre is, megérkezett a pite a OnePlus 3 mobilokra

2019. május 24.
4.2801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A OnePlus 3 és 3T mobilok nem mai darabok, egészen pontosan már lassan 3 éve a piacon vannak, ám a kínai gyártó komolyan veszi a Never Settle szlogent, így megérkezett az éppen aktuális Android verzió rájuk.

Az OxygenOS 9.0.2 az Android 9 pitével a fedélzetén már letölthető a OnePlus megfelelő szekciójából, ám vannak olyan szerencsések akik már megkapták at OTA frissítést, a többiek a következő időszakban figyelhetik az értesítési sávot, vagy a fenti linkről manuálisan frissítenek.

Az újdonságok közt találjuk az új Do not Disturb funkciót amit idősávok szerint variálhatunk, de akad itt Gaming Mode 3.0 a zavartalan szórakozás kielégítésére, illetve Google Duo támogatás a tárcsázóban és Google Lens a kamera szoftverben.

Ez a fő rányvonal az újítások terén, de természetesen a rendszer optimalizálás, az új biztonsági csomag, megújult UI és egyéb hibajavítások is megtalálhatóak.
4 hozzászólás

inkognito

5 éve, 3 hónapja és 25 napja

Na ez egy jó pont.

válasz erre

mateszkusz

5 éve, 3 hónapja és 25 napja

Így kéne ezt már minden gyártónak...
És legalább nem csak átírták a számot 8.0-ról 9.0-ra mint ahogy sok gyártó szokta aztán a lényeget lehagyák a rendszerből mert az már a legújabb modell kiváltsága.

válasz erre

Porthos

5 éve, 3 hónapja és 25 napja

Az azért elég korrekt frissítés, meg kell hagyni.

válasz erre

login_password

5 éve, 3 hónapja és 25 napja

Na fene. Jó fejek.

válasz erre