A OnePlus 7 sem kapja meg a vezeték nélküli töltést

2019. március 02.
4.9621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A OnePlus rajongói figyelmét egyre inkább a közelgő OP7-es mobil köti le, amivel kapcsoaltban sok mindenről lehetett már eddig is hallani, ám a CEO szerint egy sokak által várt funkciót még most sem fognak bevetni.

A kínai vállalat évről évre egyre népszerűbb, hiszen az elérhető technológiákat igyekszik minél hamarabb a burkolat alá csempészni, mindezt pedig egy igazán ütős szoftverrel és mérsékelt árral igyekszik megspékelni.

A siker receptje tehát egyszerűnek tűnik, ennek ellenére rengeteg felhasználó várta, hogy majd a következő generációban támogatást kap a vezeték nélküli töltés, de Peter Lau határozottan cáfolta ennek megvalósítását.

Elmondása szerint a OnePlus által használt Dash Charge, illetve ma már Warp Charge az egyike a legjobb gyorstöltési metódusoknak az oksotelefon piacon, és amíg nem tudják ugyanezt felmutatni vezeték nélkül, addig nem valószínű, hogy megkapjuk a lehetőséget.

A legnagyobb problémát egy hasonló teljesítményű megoldás esetében a temérdek hő jelenti, így először finomítani kellene ezt, és csak aztán gondolkodni annak bevezetésén.
4 hozzászólás

Fikarc

1 éve, 4 hónapja és 4 napja

Apple már mit kapna egy ilyen dumáért.

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 4 hónapja és 4 napja

Ez nagyon **** duma!

válasz erre

Porthos

1 éve, 4 hónapja és 4 napja

Bullshit.

válasz erre

TEchie

1 éve, 4 hónapja és 4 napja

Érdekes magyarázat, de szerintem szimplán csak spórolnak ezen is.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink