A OnePlus 6 lehet a jelenlegi piac legerősebb okostelefonja

2018. március 09.
2.9011
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Azt már tudjuk egy ideje, hogy a nagy hangjáról ismert OnePlus nemsokára egy újabb okostelefont dob piacra, mely OnePlus 6 név alatt nemrégiben felbukkant az AnTuTu adatbázisában, ahol bődületes eredményt ért el.

A OnePlus A6000 név alatt rögzített készülék ugyanis a tesztek során 276510 pontot ért el, ami elképesztően jó eredmény, az adatbázis eddigi legjobbja, mely túltesz a Razer készülékein, sőt a Xiaomi tervezett erőművén is.

Hogy milyen alkatrészekkel ment ekkorát a OnePlus 6? A hírek szerint egy Snapdragon 845-ös lapkával és 8GB RAM-mal, de ebben az esetben nem is annyira a nyers erő, mint inkább a hardverek és a szoftverek páratlan összjátéka állhat a háttérben.

A OnePlus 6 lehet a jelenlegi piac legerősebb okostelefonja - 2. kép

4 hozzászólás

rDAVE

10 hónapja,

Az a baj sok kínai márkával -nem tudom a OnePlus-nál is van-e ez-, hogy az androidot ráhányják és egyáltalán nincs előnye az erősebb hardvernek. Ha meg tényleg kijön az ereje, akkor mire lehet használni? Aki ennyire csúcstelefonokat vesz, az szerintem rendszeres időközönként cserél telefont. Főleg a tech rajongók, ők mindig megunják a dolgaikat és kell az új. A OnePlus nem tud menő márka lenni, mint egy Apple, így hát a legerősebb lesz.

válasz erre

CharlieFirpo

10 hónapja, 1 napja

Bármennyi pontot elérhetne, rám akkor sem lehetne egyet sem rámerőszakolni.

válasz erre

technomancer

10 hónapja, 1 napja

A mindennapi használat és a pontok nagyon sok esetben köszönőviszonyban sincsenek egymással sajnos.

válasz erre

TEchie

10 hónapja, 1 napja

Nem tudom hogy az említett telefonoknak milyen pontja van így nekem ez csak egy szám!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink