A Note 7-botrány sem ütötte ki a ringből a Samsungot, rekordokat döntöget a cég

2016. december 22.
3.6611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Habár a tech világban idén mindenki az öngyulladó Samsung Galaxy Note 7-es készülékekről beszélt, azonban talán a negatív reklám is reklám alapon, talán más miatt, de a dél-koreai gyártó a hírek szerint még mindig csúcsformában van.

Olyannyira igaz mindez, hogy a cég a The Investor magazinon keresztül bejelentette: részvényárfolyamaik az elmúlt időszakban rekordmagasságokba szöktek, amit elsődlegesen a vezetési struktúra átalakításának köszönhetnek, így jó eredményekre számítanak majd a következő esztendőben is.

Az idén történtek ellenére tehát jövőre óriási növekedést, legalább 25 milliárd dolláros működési nyereséget szeretne elérni a cég, ami valóban jelentős, ha azt vesszük alapul, hogy csak a Galaxy Note 7 miatt idén 5 milliárd dolláros veszteséget könyvelhettek el.

A Samsung egyébiránt a történtek hatására lecsökkentette dolgozóinak év végi bónuszát, így a munkások nem havi fizetéseik felét, mindössze csak 17 százalékát kapják meg karácsonyi extraként.
4 hozzászólás

rDAVE

7 éve, 11 hónapja és 20 napja

Gondolom a vezetőség bónusza azért idén is tudott nőni.

válasz erre

TEchie

7 éve, 11 hónapja és 20 napja

Csoda hogy egyáltalán kapnak bónuszt úgyhogy örüljenek. mosolygó smiley

válasz erre

Hentes

7 éve, 11 hónapja és 20 napja

Szép álmok, de kíváncsi leszek az új S8 darabszámokra. Tuti nem fogja annyi ember megvenni.

válasz erre

betyár

7 éve, 11 hónapja és 20 napja

Egy kis matek és máris máshogy néz ki egy cég pénzügye. Hiába a magabiztosság, nem értik meg, hogy mennyien csalódtak és nem fognak új samsung telot venni.

válasz erre