A normál után a Budgie Ubuntu 17.04 is megérkezett

2017. április 13.
4.7251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Korábban beszámoltunk róla, hogy végre eljött a nap, amikor elérhetővé vált a stabil Ubuntu Zesty Zapus az összes támogatott asztali környezettel, majd nemsokkal később a Budige változat is megjelent a csatornában, így az az ISO is tölthető.

Miután a Budgie hivatalosan is a Canonical szárnyai alá került, a fejlesztői csapat rengeteg munkát ölt abba, hogy az új változat magán hordozza az Ubuntu stílusjegyeket, míg a régebbi tulajdonságokat, amelyeket kevésbé kedveltek a felhasználók, végleg kiirtsák a rendszerből.

Az Ubuntu Budgie 17.04 magával hozza az anyarendszerben jelen lévő új technológiákat, mint például a 4.10-es Kernel, a Mesa 17.0.3, az X.Org szerver 1.19.3, amelyek fölé a legfrissebb asztali környezetet a Budgie Desktop 10.2.9-es variánsát húzták. Erről utóbb elmondták, hogy a jelen pillanatban még fejlesztés alatt álló 10.3-as verzió kiadását követően azonnal frissül arra a rendszer így hasonlóan a Zesty Zapus-hoz, itt is mindenből a legújabbat kaptuk meg.
beszámoltunk róla, hogy végre eljött a nap, amikor elérhetővé vált a stabil Ubuntu Zesty Zapus az összes támogatott asztali környezettel, majd nemsokkal később a Budige változat is megjelent a csatornában, így az az ISO is tölthető.'>
2 hozzászólás

technomancer

7 éve, 7 hónapja és 14 napja

Ez mennyivel jobban néz ki mint az alap! meglepett smiley

válasz erre

Vidoros

7 éve, 7 hónapja és 14 napja

Ez deszép rendszer! meglepett smiley

válasz erre