A Nintendo sarkallhatja a Razert egy új mobil piacra dobására

2019. március 18.
3.3261
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Még egy hónap sem telt el azóta, hogy beszámoltunk a Razer Phone harmadik generációjának lefújásáról, ám az igazsághoz hozzátartozik hogy a gyártó nem erősítette meg ezt a hírt, friss információk szerint pedig mégiscsak készülőben van egy új modell.

A Digitimes szerint a Razer Phone 3 egyáltalán nem halott, sőt a csapat lázasan dolgozik az új mobilon ami, valamikor az év folyamán mutatkozik majd be a nagyérdemű előtt. A hardver létrejöttét segíti az a hír is, miszerint a gamer szekcióban riválisnak mondható Nintendo is ügyködik egy telefonon a háttérben.

A gamer telefonok piaca egyelőre nem arat akkora sikert, mint azt korábban várták a gyártók, de ez idén megváltozhat, mivel a Razer mellett a Xiaomi és a Vivo is új modellt dobhat piacra, és egyelőre még csak nagyon halk pletyka, de a Nintendo is készül egy megoldással, aminek legnagyobb funkciója egyértelműen a Switch integráció lehet.

Egyelőre ennél több infó nem látott napvilágot sem utóbbival, sem pedig a Razer Phone 3-mal kapcsolatban, ennek ellenére mi egy kicsit szkeptikusan állunk a dologhoz, mivel oka volt annak, hogy a befejezés gondolata felröppent a Razerrel kapcsolatban.
5 hozzászólás

technomancer

9 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nem értem, a Razert ez miben befolyásolná...

válasz erre

Fikarc

9 hónapja, 2 hete és 2 napja

Mondjuk belőlük kinézek egy gamer mobilt.

válasz erre

Kisfaludy82

9 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nintendo teló? Hát ez nagyon érdekesen hangzik, ebbe azért már belebuktak páran...

válasz erre

Mordorer

9 hónapja, 2 hete és 2 napja

Na erre kíváncsi leszek.

válasz erre

TEchie

9 hónapja, 2 hete és 2 napja

Pedig fel kéne adniuk. Minek küszködnek?

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink