A Nincs idő meghalni lesz az eddigi legdrágább James Bond-film

2020. február 27.
3.8481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az AMC Theatres jóvoltából kiderült a következő, huszonötödik James Bond-film játékideje, ezáltal pedig azt is megtudtuk, hogy Daniel Craig utolsó Bond-mozija lesz az eddigi leghosszabb alkotás a franchise-ban.

Egészen pontosan 163 perces, azaz 2 óra 43 perces játékidőről szól a fáma, ami három percet ver az előző részre, a Spectre - A fantom visszatérre, hiszen az 2 óra 40 perces volt. Persze ez még változhat, amennyiben a stúdió alakít valamit az utolsó pillanatokban a vágóasztalon, de eddig úgy fest, hogy új rekordtartót avatunk.

Értelemszerűen egy hossz önmagában még semmit nem mond, hiszen úgyis az a legfontosabb, hogy miként töltik ki a játékidőt, amennyiben pedig sikerül kellő intenzitással kezelni a filmet, akkor teljesen mindegy, hogy milyen hosszú.
játékideje, ezáltal pedig azt is megtudtuk, hogy Daniel Craig utolsó Bond-mozija lesz az eddigi leghosszabb alkotás a franchise-ban.'>
3 hozzászólás

Kisfaludy82

4 éve, 6 hónapja

Nem lesz semmi végigülni...

válasz erre

Harder

4 éve, 6 hónapja

Nem az én pályám már ez a mostani Bond filmek.

válasz erre

login_password

4 éve, 6 hónapja

Miért csinálnak ilyen hosszú filmeket? Anno két részben nyomták le az ilyet a mozikban hogy az emberek el tudjanak menni közben WC-re.

válasz erre